Services

Vi er full-service: Du kan bruge os i alle dele af dit digitale projekt fra analyse af dine behov, over strategi og gennem den kreative udvikling af dit design, til prototype, programmering og markedsføring.

Vi udvikler din e-commerce (eller webshop – kært barn har mange navne), digitale strategi, dit design og hjælper med din forretningsudvikling. Vi har også guilty pleasures, som hører til under tech-snakken. Dem får du lidt længere nede.

Fuld digital service

Vi er et strategisk digitalt bureau, der giver dig en samlet pakke med alle digitale ydelser. Og vi hjælper med at implementere løsningen i din virksomhed – og holde den opdateret.

Se vores cases We walk the talk
01

Strategi

Først vil vi forstå din virksomhed og dine mål, så vi kan skræddersy den rigtige proces til dit projekt. Uanset om vi skal udvikle en kompleks webshop eller et mindre content-site, starter vi altid med at sætte os ind i dine udfordringer, ambitioner og formål. Derudfra tilrettelægger vi i fællesskab hvor mange ressourcer og iterationer, vi skal bruge på de forskellige faser i projektet.

02

Koncept

Sammen sætter vi rammerne for projektet: Afklaring af brugeradfærd, evaluering af målgrupper og målsætninger og konceptudvikling. Vi går fra idé til et færdigt koncept med klare succeskriterier, der er testet på rigtige brugere og tegnet og beskrevet på et niveau, så vi kan specificere og planlægge design.

03

UX, Design & Prototype

Vi fokuserer på brugeroplevelsen – den helhed, som strukturer, navigation, flows, visuelt sprog, designprincipper, farver og billedstil giver. Det handler mindre om pænt eller grimt og mere om godt eller dårligt. Vi bygger en detaljeret prototype, som får brugerne til at gøre dét, der skaber værdi for din virksomhed, som kan måles

04

Udvikling

Den detaljerede prototype, vi bygger, er startskuddet til den nørdede del af kodningen: Det er her, vi skaber dit produkt og implementerer og tester dine kravspecifikationer. Du har tæt kontakt med vores project managers, der sammen med frontender og backender skaber den bedste brugeroplevelse i dit produkt.

05

Overlevering

Når vi skal overlevere, underviser vi et hold af superbrugere hos dig. Det er vores udviklere og project manager, der står for undervisningen - og står på mål for kvaliteten i koden. Men vi slipper dig ikke her: Når dit projekt er gået live, står det samme team af udviklere også for videreudvikling og support.

06

Optimering

Vi konverterer dit projekts succeskriterier til nøgletal. Vi følger op og monitorerer performance, SEO og markedsføring, efter projektet er gået live. Og vi analyserer og rådgiver dig om, hvad næste step er.

LAIT - Rasmus
LAIT - Ayhan

Vi dyrker det nørdede. Helt ned i detaljerne. Og vi vil meget gerne fortælle om det. Her kan du dykke ned til de værktøjer, platforme og metoder, vi bruger.