ASP.NET core udvikling

Udvikling på ASP.NET Core platformen

ASP.NET Core er Microsofts primære teknologier til webudvikling og derfor også til specialløsninger. Det er den teknologi-platform, vi bygger software på baggrund af, og hér er vi virkelig på hjemmebane.

Specialløsning: Booking- og administrationssystem

Et eksempel på en specialløsning er vores booking- og administrationssystem til Slopetrotter Skitours. Her opererer vi i den del af rejsebranchen, der gør det i skiferier, og vi starter ud med at udvikle et booking- og administrationssystem, hvor Slopetrotter Skitour selv kan styre deres data om rejser, kunder og lign.

Da det med tiden bliver muligt at sælge rejser digitalt – og muligt for kunderne at betale online, uploade fotos til liftkort med mere – bygger vi en specialløsning, der tilgodeser såvel Slopetrotter Skitours som brugernes behov online booking og administration.

Specialløsning: Scouting-system til fodboldbranchen

I forbindelse med udvælgelse af fodboldtalenter er talentspejdere talrigt repræsenteret ved kampe og træning. I gamle dage noterede spejderne alt ned på papir – andet var lagret i hukommelsen. Når en større klub med rigtig mange talentspejdere ikke har etableret et fælles fundament for, hvordan de skal scoute – ud fra hvilke kriterier – så bliver det hurtigt udfordrende at redegøre for, hvilke talenter klubben skal satse på, når det ikke er den samme talentspejder, der har scoutet spillerne.

Havde klubben haft en drejebog over procedurer, ville scouting hurtigt blive langt mere organiseret. Det har klubben indset og går nu taktisk til værks for at få mest ud af deres scouting-investering. De får derfor udviklet en app, hvor talentspejderne under kampene taster oplysninger ind om den enkelte spillers kompetencer. 

Data bliver nu samlet i en database, hvorfra alle statistikker over den enkelte spiller kan trækkes ud og analyseres på. I dag hedder den måde at scoute på Eye4talent. En app, som vi har bygget hele den bagvedliggende platform og database til.

Specialløsning: Lager- og logistikhåndtering

  • Hvor er mine containere henne i verden?

  • Hvilket skib er de på?

  • Hvilken lastbil?

  • Hvor stopper lastbilen?

  • Hvornår er den fremme?

  • Hvornår skal jeg hyre lagermedarbejdere ind til at tømme containerne?

Til at besvare disse spørgsmål, skabe struktur og gennemsigtighed har vi bygget et logistik- og selvbetjeningssystem til produktion, transport og handel mellem Østen, Europa og USA for Dymak

Forskellige brancher og løsninger med mange udviklingsmæssige lighedspunkter. Vi hjælper naturligvis også dig med at udvikle den løsning, der optimerer din forretning bedst muligt.

Digitale ambitioner? Kontakt LAIT