Vil du arbejde ved LAIT?

Vi er altid på udkig efter dygtige kollegaer. Det kan være at dit drømmejob findes på listen over ledige stillinger herunder, og ellers er du altid meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

 • Slider
  1 /
Item 1 of 5

Stå op til en hverdag, hvor vi glæder os til at se, hvad du kommer med

Hvor der er plads til din kreativitet og dit nørderi. Med morgenbrød hver mandag, faste fredagsbajere, bordfodbold og burgers. Med betalt uddannelse fire timer om ugen. Og hvor vi stiller krav og forventer, at du gør dit bedste på verdens bedste arbejdsplads.

Læs mere om os

The LAIT way

Hos os bliver du en del af de tekniske nørder. Vi er eksperter i platforme som Umbraco, Ucommerce, Optimizely, Struct og gør alt, vi kan, for at gøre det nemt for kunderne og deres kunder.

Vi tænker også kreativt med design og med strategien, der får det hele ud at leve. Og vi udfordrer de teknisk tunge løsninger – altid med fokus på brugervenligheden.

Du er med til at skabe den fulde løsning og finder dit sted i en del af processen fra idé, analyse af kundens behov, strategi og den kreative udvikling af design, til prototype, programmering og markedsføring.

Læs mere om vores services

LAIT Academy

Vi er aldrig helt færdige med at blive bedre, og derfor bruger vi hver uge fire timer på at udvikle og uddanne os selv. Vi kalder det LAIT Academy. Her får du lov at fokusere på dét, du gerne vil være bedre til. Hos LAIT er der nemlig plads. Plads til at have det sjovt. Og plads til de gode idéer. Og måske også plads til dig.

LAIT Academy er vores interne uddannelsesordning, der er obligatorisk for alle medarbejdere. Konceptet går ud på, at 30 timer er arbejde, fire timer går til undervisning, og de sidste tre er tid, som vi ikke skriver på kundernes regning. Vi udstikker nogle mål, og vi fokuserer på, at vi alle får nye kvalifikationer.

LAIT foto
LAIT Thomas

Behind the scenes

 • Odense

  Vi elsker Odense, og det er her, du finder os. På havnen, som er i en vild udvikling. Vi har mere end 560 km cykelsti i Odense. Vi har H.C. Andersen og masser af brosten og stokroser. Vi har universitet, festivaller og så er der jo brunsviger…

 • Bordfodbold

  Der er ikke meget, der kan samle mennesker, som bordfodboldbordet kan hos LAIT. Ekstra regel: Hvis du scorer med målmanden, må du også tage et mål fra modstanderen.

 • Kalkunhatten

  Hos LAIT er det fuldstændig ligegyldigt, om du er direktør, designchef eller praktikant: Hvis du får æg i bordfodbold, skal du have kalkunhatten på i en halv time (og håbe på, du ikke har et møde bagefter).

 • Chicago Burger

  For vores skyld må du være veganer, buddhist, cyklist, regnbuefar eller hvad som helst. Bare du ikke siger nej til en Chicago Burger!

 • Ja, du skal have sko på

  Vi har måttet lave en regel om, at vi skal have sko på… Der kan hurtigt gå hyggesokker og sutsko i den på lange nørde-dage, men reglen hjælper os til at styre uden om de værste fordomme og dumme jokes.

 • Fredagsøller

  Alle andre steder end ved bordfodboldbordet går vi op i at være et hold. Chefen giver derfor en halv time hver fredag, så vi kan drikke en fredagsøl sammen.