Vi er LAIT [light]

Vi er et digitalt bureau, hvor du får både den teknisk tunge udvikling og det knivskarpe design.

LAIT er full-service. Hele pakken. Uden dikkedarer og til at forstå. Det betyder, at vi hjælper dig i alle dele af dit digitale projekt fra analyse af dine behov over udvikling og design til strategi for markedsføring af dit projekt.

Det er vigtigt for os at forstå dine behov, og derfor sætter vi os grundigt ind i dit brand og din virksomhed. Måske vil du også gerne lære os lidt bedre at kende? Så kan du læse meget mere om os her:

Det hele startede med kærlighed til det tekniske. Med ægte nørderi. Så kom forelskelsen i det lækre, brugervenlige design. Og så en passion for strategi og indsigter. Vi udvikler nemlig ikke kun digitalt. Vi udvikler også os. Og dit brand.

Slider 5

Vi udvikler. Digitalt. Kreativt. Os og dig. Altid.

LAIT [light] er de tekniske nørder. Vi har styr på platforme som Umbraco, Contentful, Ucommerce, Optimizely (Episerver) og Struct. Vi gør en dyd ud af at gøre det nemt for dig. Det er jo dig, der skal bruge dét, vi udvikler.

Men vi er også dem, der tænker kreativt med dit design og med strategien, der får det ud at leve. Vi udfordrer dine teknisk tunge løsninger, så brugervenligheden altid står forrest.

Hos os får du den fulde løsning: Fra idé, analyse af dine behov, over din strategi og den kreative udvikling af dit design, til prototype, programmering og markedsføring.

Vi er nysgerrige og stræbende og har været det siden vores start i 2007. Hver uge bruger vi fire timer hver på at udvikle og uddanne os selv i vores LAIT Academy. Og vi fokuserer hver især på dét, vi gerne vil være bedre til. Hos LAIT er der nemlig plads. Plads til at have det sjovt. Og plads til de gode idéer. Og vi har også plads til dig.

LAIT Academy

LAIT Academy er vores interne uddannelsesordning, der er obligatorisk for alle medarbejdere. Både juniors og seniors afsætter fire timer hver uge på efteruddannelse, som LAIT selvfølgelig betaler.

Konceptet går ud på, at 30 timer er arbejde, 4 timer går til akademiet, altså undervisning, og de sidste tre skal vi ikke gøre rede for; det er tid, som vi selv bruger i stedet for at skrive dem på vores kunders regning. Vi udstikker nogle mål, og vejen dertil er ikke en one size fits all: Det vigtige er, at vi opnår nye kvalifikationer.

Digitale ambitioner? Kontakt LAIT

Anerkendelser, som vi er lidt ekstra stolte af

Kompromisløs kvalitet siden 2007

  • 2007

    Anders Lund og Benjamin Andresen grundlægger LAIT [light]. To skriveborde, to bærbare, hjemme i privaten, 10 m2...

Item 1 of 17