Vi er LAIT [light]

Vi er et digitalt bureau, hvor du får både den teknisk tunge udvikling og det knivskarpe design.

LAIT er full-service. Hele pakken. Uden dikkedarer og til at forstå. Det betyder, at vi hjælper dig i alle dele af dit digitale projekt fra analyse af dine behov over udvikling og design til strategi for markedsføring af dit projekt.

Det er vigtigt for os at forstå dine behov, og derfor sætter vi os grundigt ind i dit brand og din virksomhed. Måske vil du også gerne lære os lidt bedre at kende? Så kan du læse meget mere om os her:

Det hele startede med kærlighed til det tekniske. Med ægte nørderi. Så kom forelskelsen i det lækre, brugervenlige design. Og så en passion for strategi og indsigter. Vi udvikler nemlig ikke kun digitalt. Vi udvikler også os. Og dit brand.

Slider 5

Vi udvikler. Digitalt. Kreativt. Os og dig. Altid.

LAIT [light] er de tekniske nørder. Vi har styr på platforme som Umbraco, Ucommerce, Episerver, Episerver Commerce, og Struct. Vi gør en dyd ud af at gøre det nemt for dig. Det er jo dig, der skal bruge dét, vi udvikler.

Men vi er også dem, der tænker kreativt med dit design og med strategien, der får det ud at leve. Vi udfordrer dine teknisk tunge løsninger, så brugervenligheden altid står forrest.

Hos os får du den fulde løsning: Fra idé, analyse af dine behov, over din strategi og den kreative udvikling af dit design, til prototype, programmering og markedsføring.

Vi er nysgerrige og stræbende og har været det siden vores start i 2007. Hver uge bruger vi fire timer hver på at udvikle og uddanne os selv i vores LAIT Academy. Og vi fokuserer hver især på dét, vi gerne vil være bedre til. Hos LAIT er der nemlig plads. Plads til at have det sjovt. Og plads til de gode idéer. Og vi har også plads til dig.

LAIT Academy

LAIT Academy er vores interne uddannelsesordning, der er obligatorisk for alle medarbejdere. Både juniors og seniors afsætter fire timer hver uge på efteruddannelse, som LAIT selvfølgelig betaler.

Konceptet går ud på, at 30 timer er arbejde, 4 timer går til akademiet, altså undervisning, og de sidste tre skal vi ikke gøre rede for; de er tid, som vi selv bruger i stedet for at skrive dem på vores kunders regning. Vi udstikker nogle mål, og vejen dertil er ikke en one size fits all: Det vigtige er, at vi opnår nye kvalifikationer.

Skal vi snakke om dine digitale ambitioner?

Anerkendelser, som vi er lidt ekstra stolte af

Kompromisløs kvalitet siden 2007

2007

Anders Lund og Benjamin Andresen grundlægger LAIT [light]. To skriveborde, to bærbare, hjemme i privaten, 10 m2...

2008

Første kontor væk fra privaten. Første medarbejder, ud over stifterne, kommer til. Det er også året, hvor vi begynder at arbejde med Umbraco

2009

LAIT udvikler sin første større e-handelsløsning. Kunden er Sony Music Denmark og Danmarks Radio's X Factor

2010

Vi flytter til kontoret på Havnegade og begynder at arbejde med Ucommerce

2011

Flere medarbejdere til det nye kontor. Projekter for blandt andre Energi Nord og KODA

2012

Den første af indtil videre fire Børsen Gazeller (2012, 2013, 2014 og 2015). Medstifter Benjamin Andresen forlader LAIT

2013

LAIT bliver for første gang udnævnt til Ucommerce Powerhouse. En titel LAIT har haft lige siden

2013

LAIT bliver Episerver-partner og AAA-kreditvurderet

2014

Digitalt design og UX kommer ind som forretningsområde

2015

LAIT bliver årets Episerver partner for vores arbejde med Telenors online platform

2017

Umbraco revitaliserer sit "Umbraco Gold Partner" koncept, og LAIT bliver Gold Partner. Alle udviklere bliver certificeret og er nu såkaldte "Umbraco Masters"

2017

LAIT bliver InRiver-partner. Strategi om at blive "full-service" formuleres, og eksekveringen starter.

2018

Kontoret på Havnegade bliver ombygget og nyindrettet. Nu har vi dobbelt så meget plads. 6 nye medarbejdere er kommet til inden for første halve år

2018

49% af LAIT sælges til Bjørn Smidt. Anders Lund ejer fortsat de resterende 51%. Året slutter med det bedste regnskab i LAIT's historie

2019

LAIT bliver Struct-partner og nomineret til "Episerver Innovator Of The Year 2019"

2020

LAIT skal i 2020 være et full-service digitalt bureau. Nye ansættelser og investeringer skal støtte op om dette. Vi er nu ca. 30 medarbejdere.