LAIT er meget mere end en arbejdsplads

  • #thelaitway
Nr. 14 19.11.2019

For lead frontend-udvikler, Jean Loberg Hansen, er LAIT ikke kun hans arbejdsplads. Gennem faglig sparring og socialt sammenhold gør kollegerne hinanden bedre. LAIT bærer en motivation, hvor alle holder hinanden oppe på de høje ambitioner.

Jean Loberg Hansen - LAIT

Jean Loberg Hansen har haft mange kasketter på i sin tid hos LAIT. Han begyndte som praktikant, hvorefter han var studentermedarbejder, mens han videreuddannede sig og tog en PBA. I dag er han lead frontend-udvikler, hvor han bl.a. koordinerer arbejdsprocesser med tech lead, kvalitetssikrer teamets opgaver og laver frontend-udviklingsarbejde indenfor eksempelvis HTML, Scss og Vue.js.

"Da jeg havde færdiggjort min PBA, vidste jeg, at jeg ville tilbage til LAIT. Siden jeg første gang arbejdede hos LAIT, er der sket rigtig meget. Nye medarbejdere, nye stillinger, større lokaler og flere kunder. Jeg havde lyst til at blive en del af en arbejdsplads, som udvikler sig hele tiden og jeg kan mærke, at der er kommet et større fokus på os medarbejdere, og hvordan vi kan blive endnu dygtigere, mere kreative og samtidig have det sjovt, når vi går på arbejde", siger Jean Loberg Hansen.

"Vi har et fælles mål om at udvikle hinanden og LAIT."

Hos LAIT oplever han også en meget dynamisk hverdag, hvor medarbejderne stiller høje krav til sig selv og hinanden. I det stærke faglige miljø motiverer og hjælper de hele tiden hinanden til at blive bedre, hvilket også gør det muligt for medarbejderne at sætte deres eget præg på fremtidige løsninger.

"Det er vigtigt for mig, at jeg er glad for at gå på arbejde og at se mine kolleger igen. Og det er jeg hos LAIT. Når man bruger så meget tid på arbejde, så er det sindssygt vigtig at være glad for det. Derfor betyder det også meget for mig, at der bliver gjort meget ud af det sociale fællesskab, men også den faglige udvikling for hver enkelt medarbejder. Her har vi mulighed for at dygtiggøre os på LAIT’s regning, hvis man kan sige det sådan", siger Jean Loberg Hansen.

Plads til efteruddannelse i arbejdstiden

Alle ansatte hos LAIT har en arbejdsuge, som er bygget op omkring 30-4-3-princippet. Det dækker over, at en typisk arbejdsuge skal indeholde 30 timer, som går til projekter for kunderne, tre timer til interne aktiviteter og ikke mindst fire timer til efteruddannelse. Medarbejderne tilrettelægger selv timerne, men der er en forventning om, at der bliver brugt tid på efteruddannelse i arbejdstiden. Det kan være alt fra webinarer, undervisning af kolleger eller kurser.

Udover de mere planlagte sociale arrangementer som fælles morgenmad og fredagsbar, finder kollegerne hos LAIT også sammen efter arbejdstid. De spiller indendørs fodbold, deltager i en Counter Strike turnering og holder filmaftner.

"Hos LAIT har vi ikke en kultur, hvor vi bare møder ind og går hjem igen nogle timer senere. Jeg tror også på, at de sociale tiltag er med til at højne vores faglige niveau og gøre os bedre til at arbejde sammen. Det er trygt at sige sin mening højt, når det er kolleger, man kender så godt. Vi har et fælles mål om at udvikle hinanden og LAIT", siger han.