Hos LAIT bruges coronatiden på intern opkvalificering

Nr. 20
Temaer:
#braggingrights
Dato: 14.05.2020

Det fynske digitalbureau LAIT har brugt coronatiden på at styrke kompetencerne med certificering af samtlige medarbejdere i Odense-platformen Umbraco

Coronakrisen har medført spildtid i de fleste virksomheder og Umbracospecialisterne fra digitalbureauet LAIT er ingen undtagelse. Men hos LAIT hilser man den ekstra tid velkommen. Frem for at sende medarbejdere hjem på lønkompensation har LAIT brugt den ekstra tid på at styrke sit i forvejen stærke samarbejde med Umbraco yderligere gennem et tættere partnerskab og Master-certificering af samtlige medarbejdere. Med certificeringerne bliver LAIT det Umbracobureau, der har flest certificerede medarbejdere i forhold til bureaustørrelsen i verden. Direktør i LAIT, Anders Lund, fortæller om investeringen:

"Vi investerer i forvejen rigtig meget kompetenceudvikling blandt vores medarbejdere og i samarbejdet med Umbraco generelt, og selvom der er tale om en stor udskrivning oven i den stilstand, som coronakrisen medfører, tror vi på at styrkelsen af vores position i Umbracomarkedet, hurtigt kommer til at hente værdien hjem."

Salgsdirektør i Umbraco, Anders Trans Sørensen, glæder sig over at LAIT har valgt at satse så meget på Umbraco:

"Vi mærker tydeligt hvor meget LAIT investerer Umbraco – både i form at certificeringer af medarbejdere, men også af vores styrkede partnerskab. Umbraco udvikler sig hele tiden som platform og LAIT er et af de bureauer, som gennem vores løbende dialog hjælper os rigtig meget til med at vi udvikle et så godt produkt som muligt til bureauerne, der skal bygge løsningerne."

Umbraco Mastercertificeringen betyder at samtlige LAIT-medarbejdere kan bygge, udvide og fremtidssikre alle typer Umbracoløsninger baseret på best practice. En Umbraco Master-certificering koster op mod 50.000 DKK pr. medarbejder og LAIT har med de seneste certificeringer i alt 17 medarbejdere med den højeste certificering.