Digitalt design & User Experience (UX)

Digitalt design er mere og andet end former og farver: Det er strategisk optimering frem imod specifikke mål. Her hos LAIT starter vi altid en designproces med at skitsere det strategiske udgangspunkt for dit digitale design. Hvilken oplevelse er det, at brugerne instinktivt skal få, når de interagerer med din løsning? Er det en stor designmæssig oplevelse, eller 3 simple klik til et køb?

Ucl mobile

Et digitalt design er kanalen til at vise, hvem du er

Når vores digitale design udmærker sig ved at gøre en forskel for din forretning, er det primære omdrejningspunkt altid brugervenlighed i godt samspil med en løsning, som er skræddersyet til dine segmenter.

I processen frem imod dit endelige udtryk arbejder vi hele tiden på at forsimple, og at fjerne al larm. I stedet prioriterer vi det rene udtryk, hvor dine ord træder umaskerede frem. Her designer vi ud fra den øvelse, der handler om, hvor mange elementer, vi kan fjerne, uden at den gode oplevelse forsvinder.

Brugeradfærd er altafgørende

Om dit digitale design er med til at fremme din konvertering, afhænger i høj grad af, hvordan dine brugere interagerer med din løsning.  Hvordan vi krydrer din løsning med de nyeste teknologier, innovationer og trends – brugertests og løbende optimering.

Hos os bygger denne optimering på tracking af brugernes adfærd. Her tracker vi blandt andet på klikrater: Hvor brugerne klikker? Med hvilken hyppighed? Og hvor langt de bevæger sig ned på siden? – Samt hvor, hvornår og hvorfor, de vælger at forlade dig

Digitale ambitioner? Kontakt LAIT

5 trin til et digitalt design, der styrker din forretning

  1. Forundersøgelse og workshop med identificering af formål, der trækker på data, analyser og brugerundersøgelser

  2. Brainstorming og sketching

  3. Wireframes og mockup

  4. Test af prototype afklarer brugeroplevelsen i forhold til navigation, interaktioner, elementer, indhold etc.

  5. Konceptudvikling af principdesign. Udarbejdelse af designelementer, font, farver og interaktioner