Microsoft Azure

Microsoft Azure er Microsofts cloud-platform. En kæmpestor platform med utallige services der kan sættes sammen i helheder der understøtter og driver forretninger.

Hvorfor Azure?

Azure er Microsofts bud på en cloud-platform der kan understøtte stort set alle organisationer og forretninger med den nødvendige drift af IT. Azure kan spare alle størrelser af virksomheder for en masse initialomkostninger i forbindelse med opsætning af IT miljøer, og efterfølgende har man en meget skalérbar platform hvor services løbende kan tilkøbes og afskaffes i det tempo som forretningen dikterer.

Azure er en særdeles omfangsrig platform, og listen af services og muligheder er enorm. I LAITs leverancer indgår meget ofte Azure-services, og udviklingsværktøjer og fremgangsmåder som Continuous Integration / Continuous Delivery (CI/CD) fungerer rigtig godt sammen med Azure. Det sikrer en meget stabil drift og hurtig og agil leverance med kort "time to market".

IAAS, PAAS og SAAS

Grundlaget for Azure er "as a service". I stedet for at eje, lejer man "noget" som en forbrugsafregnet service. Ofte deler man "noget" op i infrastruktur, platform og software, og deraf kommer forkortelserne i overskriften:

  • Infrastructure As A Service = IAAS

  • Platform As A Service = IAAS

  • Software As A Service = SAAS

"Infrastrukture" er alt det fysiske: Datacentre, fysiske computere, kabler, netværk osv., "platform" er f.eks. operativsystemer, udviklingsværktøjer, databaseadministration, virksomhedsanalyse, mens "software" kunne være Office 365. Alle delene er nødvendige for at få "tingene til at virke", og med Azure lejer man sig til det hele "as a service".

LAIT er Cloud Service Provider og Microsoft Gold Partner

Hos LAIT har vi arbejdet med Azure siden det kom frem for +10 år siden. De sidste år er der sket rigtig store fremskidt, og i dag anbefaler vi stærkt brugen af Microsoft Azure. Med vores ekspertise og erfaring kan vi være behjælpelige for din virksomhed, med at udvælge og sammensætte de rigtige Azure services, i det store udvalg af forskellige tjenester der tilbydes.

LAIT er certificeret Microsoft Gold Partner, og har flere udviklere, som er uddannet i Azure (AZ-204 certificering). Vi uddanner løbende vores udviklere til denne certificering. Derudover er LAIT Azure Cloud Service Provider (CSP), hvilket gør at vi kan forhandle og opsætte Azures services og dermed tilbyde en "one stop shopping" oplevelse for vores kunder.

Vil du høre mere om hvordan du kommer i Azure?