Digital strategi og forretningsudvikling

At udvikle skalerbare webløsninger hænger uløseligt sammen med at tænke relevans og formål ind i din samlede digitale kommunikation. En kommunikation på brugernes præmisser, med begrænsningens kunst for øje.

Fleksibel CMS implementering med Umbraco og Optimizely

Uanset om vi udvikler en CMS implementering på Umbraco eller Optimizely, er vores strategiske tilgang til samarbejdet med dig altid spundet op på at skabe en unik og fleksibel webløsning i et langsigtet perspektiv. Bygget fremtidssikret med dine næste skridt for øje, så du altid er på forkant med den digitale udvikling. En tilgang, vi efterlever ved at være lette og agile at spille sammen med, ved at være åbne, ærlige og ved altid at gøre os umage.

Sldier 3

Hvilken CMS implementering skal du vælge?

Uanset om vi udvikler på Umbraco eller EPiServer kan begge CMS-platforme anvendes som rene webløsninger og i samspil med en e-commerce løsning.

Når vi hjælper dig med at afklare, hvilken af de 2 CMS-platforme, som komplimenterer dine behov bedst muligt, starter vi med at identificere dit nuværende digitale ståsted. På den måde får vi et klart billede af dit forretningsmæssige udgangspunkt, som danner grobund for din unikke proces og løsning. Vi vil med andre ord kortlægge din forretning, dine markeder, services og behov i forhold til søgning, teknik og integration.

I den proces identificerer vi:

  • Hvem er dine kunder?

  • Hvilke markeder, du opererer på? Også i forhold til sprog

  • Hvilke og hvor mange services, din virksomhed tilbyder?

  • Hvordan du gerne vil måle på løsningen?

  • Dine behov for udvidelser og tilpasninger

  • Dine behov for integration til andre systemer

Har du mod på at høre mere om vores ekspertise inden for CMS implementering, kontakter du os her.