PIM-system fra Struct

Når vi arbejder med PIM-systemer handler det først og fremmest om at få dig som kunde til at forstå, dels hvad rod i data gør for din virksomhed – dels hvad en klar strategi for opbevaring, distribuering og vedligeholdelse af data gør for din virksomhed i samspil med skarpt definerede workflows og Struct PIM's mange øvrige features.

PIM-systemet fra Struct holder styr på dine data

PIM-systemet fra Struct har en super lækker brugergrænseflade, som tillader brugervenlige features at holde styr på dine data. Du kan blandt andet oprette workflows i systemet, sådan så de medarbejdere, der har ansvaret for priserne, er nødt til at færdiggøre deres arbejde, før produkterne kan udgives i webshoppen. Og hende, der har styr på de engelske oversættelser, skal tilføje sit materiale, før produktet kan blive markeret som uploadet.

Hele PIM-systemet skaber altså arbejdsgange og flows, der sikrer at alle processer bliver fulgt, således at data altid er opdaterede.

Et cloud-baseret PIM-system

PIM-systemet fra Struct kan leveres som en cloud-baseret Software As A Service (SAAS) løsning. Alle data ligger i skyen, hvor de naturligvis bliver spejlet og back-up’et. Det skal du altså ikke tænke på, ligesom du heller ikke skal tænke på sikkerhed og tilgængelighed.

Hos LAIT klæder vi dig og dine medarbejdere grundigt på i forhold til at arbejde fokuseret med systemet. Vi hjælper jer ligeledes med at lægge en plan for, hvordan I efterfølgende vedligeholder data, når der eksempelvis kommer en nye varer og kollektioner. Her er det vigtigt at planlægge –

  • Hvor det nye data bliver født

  • Hvordan data bliver skudt ind i systemet

  • Hvem, der har ansvaret for at levere priser

  • Hvem, der har ansvaret for at levere stregkoder

  • Hvem, der har ansvaret for at levere oversættelser og så videre …

Vil du høre mere om Struct PIM? Kontakt LAIT her