ScanPipe - B2B e-commerce platform og Progressive Web App

scanpipeparallax

Hos ScanPipe taler resultaterne for sig selv. Her samarbejder vi med en velrenommeret virksomhed, der på trods af sin størrelse og milliardomsætning nærmest er usynlig i det digitale landskab. Og det ønsker ScanPipe heldigvis at ændre på: Fra at være en traditionel fysisk grossistvirksomhed til at kunne levere multichannel e-commerce med selvbetjening.

Proces- og forretningsmæssig sparring på e-commerce. Fra analog til online handel

Virksomheden er Danmarks største grossist med speciale i VA, med et komplet program af produkter inden for regn og spildevand til entreprenørbranchen, industrien og forsyningsselskaberne. Det er med andre ord en virksomhed, som lever af at levere alt dét til et byggeri, du ikke kan se. Alt det, som ligger i jorden.

Avanceret B2B-webshop i uCommerce - multichannel e-commerce

Da vi møder ScanPipe, kommer virksomheden til os med et website, vi hjælper dem med at transformere med henblik på at skabe et udtryk, som taler til brugerne på deres præmisser.

E-commerce er uudforsket land for virksomheden, men fordi ScanPipe har ambitionen om at ligge i top 3, når det handler om at udnytte det forretningsmæssige potentiale online, stiller de os opgaven at skabe fundamentet for ScanPipes e-commerce. Fordi det er vigtigt for os, at ScanPipe er med i alle faser af deres digitale udvikling, starter vi i det små.

Vi starter med at bygge et nyt website og dernæst implementerer vi en B2B-webshop med integration til Navision. Herefter ville vi stille og roligt begynde at omdanne forretningen til også at kunne handle online med deres entreprenør-netværk, og på den måde levere unikt tilpassede løsninger til den enkelte langt hurtigere.

ScanPipe står med andre ord med en B2B-løsning anno 2018, som opererer ud fra et omnichannel mindset, som indsamler og arbejder med kundespecifikke data. Denne løsning sørger for, at du får en sammenhængende oplevelse uanset hvilket tidspunkt på døgnet, du handler med ScanPipe, og uanset kanal – multichannel e-commerce.

scanpipeimac