Umbraco CMS udvikling

Hos LAIT har vi den tekniske erfaring og know-how, som er med til at maksimere din digitale forretning, når du vælger udvikling på Umbraco CMS. Umbraco understøtter alt fra mindre websites til de helt store indholdsmæssige og teknisk tunge. CMS-platformen bygger på Microsoft-teknologier, og er gratis. Open source.

Udvikling på Umbraco CMS

Tilbage i 2008 startede LAIT med at bygge CMS-løsninger baseret på Umbraco. Dengang var Umbraco meget unik, i det platformen kombinerede open source, gratis at benytte og Microsoft teknologi. Samtidig var det et ekstremt åbent og fleksibelt system, som derudover havde en brugergrænseflade redaktørerne elskede. "The Friendly CMS" - for både forretning, udvikler og redaktør.

Alt dét gælder stadig - Umbraco er kun blevet bedre med årene, og i dag er Umbraco en imponerende platform der kan understøtte alle CMS-projekter fra de helt små til de helt store. Mere end 730.000 aktive installationer over hele verden taler for sig selv (et tal der i øvrigt stiger dag for dag), og gør Umbraco til verdens mest udbredte CMS, bygget ved hjælp af Microsoft-teknologi.

Umbraco kan som platform indgå i en traditionel CMS-implementering, eller i en mere moderne arkitektur, hvor en headless implementering kan danne grundlag for en "content-hub" hvor der f.eks. leveres indhold til en Progressive Web App, hjemmeside eller andre salgs- og informationskanaler. Umbraco kan indgå i e-handelsløsninger, hvor f.eks. Ucommerce og Struct er oplagte værktøjer at kombinere med. Det veludbyggede API gør det muligt at integrere til stort set alle platforme og systemer.

Kort sagt: Umbraco er en fantastisk platform, der bør være på enhver "shortlist" vedrørende CMS-løsninger.

Umbraco partner, veluddannede og erfarne

LAIT har arbejdet med Umbraco siden 2008 og har gennem tiden udviklet over 200 løsninger baseret på Umbraco. Dengang blev LAIT anerkendt som det der hed "Umbraco Certified Solution Partner" og siden da har vi været leverance-partner med Umbraco.

Det gør os til ét af tidens absolut mest rutinerede udviklingshuse på platformen. En anerkendelse vi blandt andet honorerer ved at være blandt de bedst uddannede Umbraco-samarbejdspartnere i verden. Hos LAIT får du de dygtigste Umbraco-personer, erfaring og kvalitet, og intet mindre end ALLE vores udviklere er "Umbraco Certified Masters" (absolut højeste certificering indenfor Umbraco udvikling).

Med LAIT som samarbejdspartner, kan du være sikker på at de som arbejder på dit Umbraco-projekt er meget veluddannede og erfarne. Vi har den erfaring og "know-how", som er med til at maksimere din digitale forretning.

En CMS-platform med mange fordele

  • Ingen omkostningsfuld licens. Open source, gratis at benytte

  • Sætter ingen begrænsninger for design / præsentation / frontend

  • Åbent API med webhooks

  • Meget brugervenlig indholdsredigering. Redaktørerne kan li' det!

  • Sprogversionering af indhold

  • God integration med Ucommerce e-handelsplatform

  • God integration med Struct Product Information Management System

  • Mange muligheder for tilkøb af færdigtestede moduler og pakker

  • Kan indgå i en microservice arkitektur som et headless CMS

  • Fungerer godt til drift på en cloud-service. F.eks. Microsoft Azure