Postmark - emailservice der virker

Postmark er en emailservice som sikrer lynhurtig, stabil og sikker levering. Postmark er væsentlig mere end den traditionelle SMTP-server. Ud over afsendelse af mails får du også hele administrationssystemet i et smukt webinterface, samt et komplet system til at håndtere skabeloner og indhold.

Næsten alle webapplikationer får før eller siden brug for at kunne afsende en email. Eksempelvis i forbindelse med bestillingsbekræftelser, flows vedrørende nulstilling af adgangskoder eller diverse notifikationer. Postmark leverer platformen der kan stå for alt det.

Postmark = sikker og hurtig levering

Postmark går meget højt op i kvalitet omkring levering af emails. Spam og tilsvarende ting er de meget på vagt overfor, og hele deres system er gennemsyret af ønsket om at levere hurtigt og sikkert. Alt omkring DNS-opsætning, validering af afsenderadresser, ejerskab osv. er "bagt" ind i løsningen, og når man benytter Postmark er man tvunget til selv at holde et højt niveau.

Content Management for emails

På samme måde som vi bruger Content Management Systemer (CMS) til at håndtere indhold på websites, så har man brug for et CMS til sine emails. Postmark kommer med et glimrende skabelon-system (baseret på Mustache). Ved at bruge dette kan man sikre en ensartet designmæssig linje i sine emails.

Postmark er en glimrende microservice til at håndtere alt omkring design, indhold og udsendelse af emails. Hos LAIT bruger vi Postmark i stort set alle vores løsninger, hvor der er behov for at afsende emails.