Ucommerce - webshop / e-commerce til Umbraco

Ucommerce er en selvstændig e-handelsmodel der kan bruges sammen med flere CMS'er. Hos LAIT bruger vi det sammen med Umbraco CMS, og dermed har man en kombination af dedikerede platforme til indholdsstyring og e-handel.

Skræddersyet brugeroplevelse med Ucommerce til Umbraco

Ucommerce giver e-købmanden værktøjer til at håndtere produktkataloger og produkter, ordrehåndtering og betaling samt prisstyring og marketing. Købsoplevelsen kan udarbejdes som man ønsker - fra før en vare bliver lagt i kurven til kvitteringen rammer brugerens indbakke. Det er en platform der leverer fundamentet, og samtidig er det med fuldt API og alle muligheder for at udbygge og erstatte delkomponenter.

Ucommerce startede med at være et e-handels modul man kun kunne bruge sammen med Umbraco, men siden starten, er Ucommerce også blevet udviklet således, at det kan indgå i et samlet setup med de to CMS'er Sitecore og Sitefinity. Det er vigtigt at understrege at Ucommerce er ikke et CMS, men en e-handelsplatform. Koncepter som sidetyper, skabeloner, routing-engine og andre typiske CMS-elementer, er ikke en del af Ucommerce. Derfor skal Ucommerce bruges i samarbejde med et CMS. Til gengæld placeres Ucommerce's administrationsdel som en indlejret del i CMS'ets administrationssystem, og redaktøren har en helhedsoplevelse i sit arbejde. Hvis man har, eller overvejer at få, Umbraco som CMS, så bør man helt sikkert overveje Ucommerce som e-handelsmodul.

Ucommerce er struktureret i 6 såkaldte "foundations":

  1. Catalog Foundation

  2. Integration Foundation

  3. Order Management Foundation

  4. Transaction Foundation

  5. Search Foundation

  6. Marketing Foundation

Med disse 6 områder er man godt dækket ind i forhold til at drive e-handel både B2C og B2B.

Det er dét som skal til, for at bygge en skalérbar og unik shopping-oplevelse.

LAIT er dedikerede specialister på Ucommerce

Hos LAIT har vi arbejdet med Ucommerce siden 2010. Det kom som en naturlig forlængelse af vores aktiviteter med Umbraco, da Ucommerce var den første e-handels platform der "ud-af-kassen" integrerede med Umbraco. LAIT har været et såkaldt "Ucommerce Power House" siden den betegnelse blev opfundet i 2013. Det har vi været fordi:

  1. LAIT har bygget utallige løsninger på Ucommerce. 10 års "track record"

  2. LAITs medarbejdere er blandt de dygtigste og mest erfarne Ucommerce udviklere og rådgivere

  3. LAIT har gennem årene haft mange udviklere der er blevet udnævnt til Ucommerce MVP'er (Most Valuable Person)

  4. LAIT har aktivt bidraget med komponenter og feedback til platformen

Alt i alt betyder det at du og din e-commerce løsning er i særdeles kompetente hænder hos os. Hos LAIT eksperimenterer vi ikke med vores kunders Ucommerce-løsning. Vi ved godt hvordan det skal bygges - i første forsøg.

Skal vi hjælpe dig med Ucommerce? Kontakt her!