A-Hjort - B2C webshop på 5 markeder

a-hjort_hero

Smykkebranchen har skiftet karakter, og kvinder venter ikke længere på smykkegaver - nu køber de dem selv. En af Danmarks mest kunderoste smykkeshops, A-Hjort, skulle opdatere deres digitale identitet for at efterleve denne transition.

A-Hjorts team havde et ønske om at optimere deres processer, få bedre kommunikation mellem website og backend systemer, og at højne fokus på den intuitive brugerrejse gennem sitet. Det krævede en helt ny teknisk platform og en komplet redesignet frontend.

Med lanceringen af det nye site har A-Hjort fået den næste generationsløsning, hvor alt er automatiseret og leverer en gennemført kundeoplevelse fra første reklame rammer, til varerne er modtaget.

  • ahjort-farver
    1 /
Item 1 of 4

Kend din kunde. Og deres kunde.

Da A-Hjort tog kontakt til os, startede processen med at få opdateret teser til indsigter: Smykkebranchen har skiftet karakter, og kvinder venter ikke længere på smykkegaver - nu køber de dem selv. Efter et par workshops var vi klædt på til at lave det nye intuitive univers, med fokus på den gode kundeservice og den hurtige levering.

ahjort-picture
ahjort-icon

Hurtigt omskiftelig industri kræver dynamiske systemer

I smykkebranchen kommer der hele tiden nye brands og nye smykker, og det skaber et behov for at kunne håndtere et stort og omskifteligt datagrundlag. Det er lige præcis hvad et PIM-system er lavet til. Til A-Hjort blev der valgt et PIM-system fra Struct. Ved siden af PIM-systemet er lager- og indkøbssystemet Rackbeat blevet implementeret. Struct PIM og Rackbeat giver A-Hjort den "backend" der er nødvendig for at styre produktsortiment, lager, indkøb og priser.

Selve frontenden er bygget som en moderne single-page-application (SPA) i et Jamstack setup. Det giver meget nemme skaleringsmuligheder på alle markeder, også til at håndtere meget markante højsæsoner som f.eks. Black Friday, konfirmationer og juletid.

Betalingssystem er leveret af Klarna, mens Shipmondo klarer integrationen til fragtleverandører.

iphone-ahjort
ahjortpages