Scroll
Originale

Om os

Vi vil for alt i verden ikke ligne alle de andre. Så hellere være lidt usædvanlige. Nysgerrige og på samme tid reflekterende. Vi tør godt gøre tingene på vores måde. En overbevisning, der smitter af på de løsninger, vi skaber.

Vi er originale! Lidt skæve, om du vil.
Og det er helt ok

I vores branche er vi kendt for at være et fagligt stærkt digitalt hus. Vi er imidlertid meget mere end bits & bytes. Vi er ikke kun kælderboende kode-nørder iført hoodies og uldsokker. Som er allergiske over for solen. Jo, dem er vi også, men vi er ikke firkantede. Vi er ikke kassetænkende. Vi er 110 % dedikerede, og så er vi hér for dig. Hele tiden. Også når det bliver svært.

Kompromisløs kvalitet siden 2007

Siden 2007 har vi ydet en koncentreret indsats for at levere kompromisløs kvalitet. En kvalitet, der til stadighed danner grundlaget for, at vi i dag betegner os selv som fokuserede eksperter i platformene: UmbracouCommerceEPiServerEPiServer Commerce og inRiver.

Fokuserede, fordi vores løsninger altid er baseret på netop disse Microsoft-platforme. Kommer du til os med en forespørgsel, som skal udvikles på en anden platform, takker vi pænt nej til samarbejdet og henviser dig eventuelt til et andet udviklingshus.

Milepæle

  • Anders Lund grundlægger LAIT [light] i 2007
  • Firedobbelt Børsen Gazelle i 2012, 2013, 2014 og 2015
  • AAA-kreditvurderet.

Kig forbi ...

Uanset hvilke ønsker og behov du har til CMS implementering, e-Commerce, PIM-systemer eller andre specialløsninger, er vi klar til at lytte og tage teten hele vejen fra strategi og udvikling til eksekvering og opfølgning.

Vi har kontor i Odense, kunder og samarbejdspartnere over hele landet og du møder os her.