Pernille Corydon Jewellery

B2B og B2C Webshop for Pernille Corydon Jewellery

Om Pernille Corydon Jewellery

Pernille Corydon er en fremadstormende dansk smykkedesigner der skaber moderne smykker og vedhæng. Pernille går efter et rent og feminint udtryk, der med bemærkelsesværdig underfundighed og enkel skønhed sender en massiv appel til kvinder i alle aldre fra alle dele af verden. I dag sælges Pernille Corydons smykker gennem mere end 350 forhandlere i 14 lande og kosmopoler som New York, Helsinki, London, Berlin, Paris og Tokyo.

Projekt

B2B og B2C Webshop for Pernille Corydon Jewellery


Kategori

Website, Webshop, UI, Udvikling, Integration

Se løsningen her

B2B og B2C webshop til verdensmarkedet

Pernille Corydons website er udviklet via en Umbraco platform og webshoppen er udviklet i uCommerce.

Facet navigation

LAIT har i samarbejde med Pernille Corydon udviklet en filtrering, som gør det nemt for kunderne, at benytte produkt filtrering til at fremvise relevante produkter, der matcher kundernes behov og interesser. Formålet med denne proces er at skabe en højere konverteringsrate for shoppen. Facet-navigationen er baseret på Lucene.NET indeks.

Komplet integration til E-conomic

Webshoppen indeholder en komplet integration til E-conomic, som i sommeren 2013 var verdens første løsning baseret på uConnector
integrationsmotor
.
Ud over at Pernille Corydons kunder kan logge ind og bestille direkte, er løsningen også med login for agenter, der kan logge ind og handle på vegne af kunderne

Mange andre funktionaliteter

LAIT har udarbejdet en "Quick buy" funktion, hvor kunder og agenter meget hurtigt kan bestille en lang række produkter. Herudover er der også udarbejdet en komplet bestillingshistorik, faktura-download og genbestilling tilgængelig efter login.

Shoppen er indtil videre etableret på dansk og engelsk, og er forberedt på flere sprog, flere valutaer og flere kataloger etc..

Anders Lund

Direktør

anders@lait.dk

+45 61 77 60 39