Scroll
Scanpipe

Scanpipe

Hos ScanPipe taler resultaterne for sig selv! Her samarbejder vi med en velrenommeret virksomhed, der på trods af sin størrelse og milliardomsætning nærmest er usynlig i det digitale landskab. Og det ønsker ScanPipe heldigvis at ændre på: Fra at være en traditionel fysisk grossistvirksomhed til at kunne levere multichannel e-commerce med selvbetjening.

scanpipeImac

Proces- og forretningsmæssig sparring på e-commerce. Fra analog til online handel

Hos ScanPipe taler resultaterne for sig selv! Her samarbejder vi med en velrenommeret virksomhed, der på trods af sin størrelse og milliardomsætning nærmest er usynlig i det digitale landskab. Og det ønsker ScanPipe heldigvis at ændre på. Fra at være en traditionel fysisk grossistvirksomhed til at kunne levere multichannel e-commerce med selvbetjening.

Virksomheden er Danmarks største grossist med speciale i VA med et komplet program af produkter inden for regn og spildevand til entreprenørbranchen, industrien og forsyningsselskaberne. Det er med andre ord en virksomhed, som lever af at levere alt dét til et byggeri, du ikke kan se. Alt det, der ligger i jorden.

Avanceret B2B-webshop i uCommerce - multichannel e-commerce

Da vi møder ScanPipe, kommer virksomheden til os med et website, vi hjælper dem med at transformere med henblik på at skabe et udtryk, der taler til brugerne på deres præmisser.

E-commerce er uudforsket land for virksomheden. Men fordi ScanPipe har ambitionen om at ligge i top 3, når det handler om at udnytte det forretningsmæssige potentiale online, stiller de os opgaven at skabe fundamentet for ScanPipes e-commerce. Og fordi det er vigtigt for os, at ScanPipe er med i alle faser af deres digitale udvikling, starter vi i det små.

Vi starter med at bygge et nyt website. Dernæst implementerer vi en B2B-webshop med integration til Navision, hvorefter vi stille og roligt begynder at omdanne forretningen til også at kunne handle online med deres entreprenør-netværk og på den måde levere unikt tilpassede løsninger til den enkelte langt hurtigere.

ScanPipe står med andre ord med en B2B-løsning anno 2018, som opererer ud fra et omnichannel mindset. Som indsamler og arbejder med kundespecifikke data – og som sørger for, at du får en sammenhængende oplevelse uanset hvilket tidspunkt på døgnet, du handler med ScanPipe, og uanset kanal – multichannel e-commerce.

scanpipetablet
scanpipeparallax
scanpipemockup

Målet er den digitale Superliga

ScanPipes ambitionsniveau er højt! Og derfor er den platform, vi har bygget til dem, også meget fleksibel og særligt tilpasset det marked, virksomheden er en veletableret del af. De spæde skridt frem imod at transformere ScanPipe til en e-handelsvirksomhed B2C er taget. Platformen er bygget og klar til at understøtte de tiltag, der på sigt vil løfte ScanPipe op i håndværkerbranchens digitale Superliga.

Løsningen består af:

  • Digital strategi og forretningsudvikling
  • CMS integration, Umbraco
  • E-commerce, Umbraco uCommerce

Specialløsninger:

  • Integration

NÆSTE PROJEKT

Odense Kommune