Pharmacosmos

Website for Pharmacosmos

Om Pharmacosmos

Pharmacosmos er en privatejet, international farmaceutisk virksomhed med hovedsæde, produktionsfaciliteter og forskningslaboratorier i Holbæk, Danmark. Pharmacosmos, der blev grundlagt i 1965, producerer og markedsfører farmaceutiske lægemidler og aktive farmaceutiske råvarer. På verdensplan er virksomheden førende inden for produktion af dextran og jerndextran til human og veterinær anvendelse.

Projekt

Website for Pharmacosmos


Kategori

Website, UI, Udvikling, Specialløsning

Se løsningen her

Udfordring

Pharmacosmos kontakter LAIT ApS med et ønske om at etablere et nyt corporate website og samtidig bygge en Umbraco CMS platform, der gør det enkelt at etablere, drifte og vedligeholde sitet.

De ønsker ydermere en løsning der er skalérbar, så øvrige eksterne websites i deres portefølje kan blive en del af løsningen.

Målet

Det overordnede mål for udviklingen at det nye corporate website og skabelsen af en ny platform er at danne et et visuelt udtryk der er i et moderne ‘look og feel’ viser Pharmacosmos, som den innovative og kvalitetsbevidste virksomhed den er.

Det er vigtigt for Pharmacosmos at fremstå med et designudtryk som appellerer til det globale marked.

 

 

Responsivt design

Om du besøger pharmacosmos.com på din mobil, tablet, desktop eller andre devices, så får du altid præsenteret sitet på en elegant, kommunikativ og brugervenlig måde. Det responsive design tilpasser sig automatisk til den device der benyttes. Du har let adgang til alle sitets funktioner.

Vejen frem

Gennem tæt samarbejde med Pharmacosmos får vi kortlagt behov og ønsker. Disse får ved hjælp af de nyeste værktøjer og skarpt design, skaber en smuk, kommunikativ og professionel løsning. Dette er med til at skabe en unik brugeroplevelse og gør sitet attraktivt for både kommende, såvel som nuværende, kunder og brugere.

 

 

 

Umbraco som platform

Med simple og brugerdefinerede redigerings- og indholdsværktøjer er det nemt at administrere og vedligeholde pharmacosmos.com, præcis som det ønskes. Umbraco lader udvikleren bestemme over sit eget arbejde og er ikke begrænset som på andre platforme. Redaktører kan tildeles så lidt eller så meget frihed som de har brug for.

Anders Lund

Direktør

anders@lait.dk

+45 61 77 60 39