Scroll
Erhvervsakademiet Lillebælt

Erhvervsakademiet Lillebælt

Som et resultat af den forretningsmæssige sparring og behovsafdækning, har vi udviklet en række bagvedliggende integrationer til akademiets studieadministrative systemer. Integrationer, som er udviklet med optimering for øje, og som har medført store forbedringer i forhold til den måde, administrationen tidligere har håndteret alle former for tilmeldinger til kurser og uddannelser.

EAL imac

Rådgivning i forretningsudvikling samt opgradering fra manuel registrering til automatiserede tilmeldingsprocesser har tilsammen nedbragt Erhvervsakademiet Lillebælts administrative omkostninger og fejlrater markant

Ved at støtte op om og rådgive Erhvervsakademiet Lillebælt i deres løbende digitale udvikling, har vi over en 3-årige periode hjulpet uddannelsesinstitutionen med at udvikle deres EPiServer løsning. I processen har vi været nødt til at bygge videre på akademiets eksisterende platform og samtidigt yde førstehjælp til en ufærdig og content-tung løsning med rigtig mange redaktører, besøgende og målgrupper.

Forretningsmæssig sparring i forbindelse med procesoptimering udløser store forbedringer

Som et resultat af den forretningsmæssige sparring og behovsafdækning, har vi udviklet en række bagvedliggende integrationer til akademiets studieadministrative systemer. Integrationer, som er udviklet med optimering for øje, og som har medført store forbedringer i forhold til den måde, administrationen tidligere har håndteret alle former for tilmeldinger til kurser og uddannelser.

Hvor administrationen tidligere har været bundet til manuelt at registrere tilmeldinger med e-mailen og et hav af Excel-ark som væsentligste arbejdsredskaber, har vi via specialløsninger automatiseret processerne, så tilmeldingen til de enkelte studier og kurser foregår online og bliver registreret i de bagvedliggende systemer.

EAL responsiv
EAL parallax
EAL color
EAL typografi

Resultatet: Stor administrativ tidsbesparelse og faldende fejlrate

At vi har automatiseret tilmeldingsprocesserne kommer til udtryk ved en meget stor administrativ tidsbesparelse samtidigt med, at fejlmargen er faldet drastisk. En procesoptimering, som alt-i-alt har medført stigende tilfredshed hos de studerende.

Ydermere har vi hos LAIT hjulpet Erhvervsakademiet Lillebælt med at skabe en brugervenlig informationsarkitektur – en let afkodelig struktur, der blandt andet omfatter en ny søgefunktion på selve sitet. En feature, som er med til at sikre, at de besøgende finder dét, de søger – og som optimerer flowet fra besøgende til studerende – altså til kunde – og samtidigt servicerer dem bedst muligt. Løsningen til Erhvervsakademiet Lillebælt omfatter ligeledes en webshop.

Målet: Procesoptimering ved hjælp strategisk og forretningsmæssig sparring

Ved hjælp af relativt simple værktøjer, integrationer og rådgivning i forretningsudvikling har vi hjulpet Erhvervsakademiet Lillebælt med at nedbringe deres administrationsomkostninger og fejlrater markant.

I vores nuværende samarbejde med den fusionerede organisation mellem University College Lillebælt og Erhvervsakademiet Lillebælt har vi til opgave at udarbejde den tekniske implementering af det fremtidige UC Lillebælt. En løsning, som står færdig ved indgangen til 4. kvartal 2018.

Løsningen består af:

  • Digital strategi og forretningsudvikling
  • Digitalt design og informationsarkitektur
  • CMS implementering, EPiServer
  • E-commerce, Umbraco uCommerce

Specialløsninger:

  • Integrationer til studieadministrative systemer
  • Automatiserede tilmeldingsprocesser
  • Præsentation af kursusinformation
  • Søgemaskineoptimering
  • Lancering og support
EAL mockup

Om Erhvervsakademiet Lillebælt

Fra indgangen til 2018 er Erhvervsakademiet Lillebælt fusioneret med University College Lillebælt og præsenterer sig i dag under den fælles betegnelse UC Lillebælt.

Erhvervsakademiet Lillebælt er Region Syddanmarks største erhvervsakademi med 32 videregående uddannelser, der alle peger på beskæftigelse i erhvervslivet. Samtlige uddannelser bygger på et tæt samspil med virksomheder undervejs i uddannelsesforløbet, da sammenhængen mellem teori og praksis afføder de bedste resultater og den bedste læring. Uddannelse, innovation, forskning og udvikling begynder og ender i praksis.

Det nye UC Lillebælt får 11.000 fuldtidsstuderende, 1000 medarbejdere og en årlig omsætning på cirka 800 millioner kroner.