Praktik hos LAIT er mere end bare arbejde

  • #thelaitway
Nr. 25 15.10.2021

"Der er et rigtigt fedt arbejdsmiljø på kontoret og der er altid en god stemning når man møder ind om morgenen."

Sådan beskriver Anders miljøet hos LAIT.

Anders er Datamatiker studerende ved University College Lillebælt, og har de seneste 3 måneder slået sine folder som Backend praktikant hos LAIT. Vi har spurgt Anders om en række forskellige spørgsmål angående sin tid hos LAIT, hvor han giver et indblik i, hvordan han har oplevet sin praktikperiode.

AndersDue

Interview

Hej Anders

Hejsa!

Hvordan fandt du i sin tid frem til LAIT?

Vi havde praktik-dag på UCL, hvor vi blev præsenteret for flere mulige virksomheder og heriblandt var LAIT en af dem. De leverede en god præsentation, som fik mig til at ansøge.

Hvordan synes du, at din praktik har været indtil videre?

Det har været tre super gode måneder, som har budt på mange forskellige lærerige oplevelser. Jeg har fået løftet mit niveau som Datamatiker, og ved nu hvordan det føles at være på arbejdsmarkedet.

Hvordan oplever du mentorordningen fungerer?

Det har været rigtigt godt at have en mentor ved ens side, som man altid har kunne spørge til råds. Der vil komme tidspunkter hvor man bare sidder fast, og her har man nogle gange brug for et skub til at komme videre.

Kunne du finde på at anbefale LAIT til andre studerende?

Helt klart! LAIT benytter sig af de nyeste teknologier og er derfor altid med på moden. Der er et rigtigt fedt arbejdsmiljø på kontoret og der er altid en god stemning når man møder ind om morgenen.

Vil du vide mere?

Vil du læse mere om praktikplads hos LAIT, så gå til karriere-siden for mere information om åbne stillinger, ellers læs en af de nedenstående artikler for mere information om andre praktikanters forløb.