LAIT kan lave websites til uddannelses- institutioner

Nr. 13
Temaer:
#braggingrights
Dato: 10.09.2019

Optimizely websites til uddannelsesinstitutioner

De sidste mange år har LAIT arbejdet rigtig meget med websites til uddannelsesinstitutioner. I 2018 fik vi lanceret to større websites til henholdsvis UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole og Tietgenskolen. Begge websites er baseret på Optimizely (tidl. Episerver) CMS, hvor UCL-løsningen kører på Optimizely Content Cloud platformen. UCL er et resultat af en fusion mellem flere skoler, og en af disse skoler var Erhvervsakademiet Lillebælt, som vi gennem en årrække har leveret website og løbende udvikling til (også baseret på Optimizely).

Det er ikke små websites vi her taler om. Både UCL og Tietgen har tusindvis af elever og medarbejdere, og begge sites har rigtig meget indhold og integrationer til bagvedliggende studieadministrative systemer.

I forbindelse med Optimizely Content Cloud løsningen til UCL, fik vi i samarbejdet virkelig bevist hvordan Optimizely Content Cloud kan reducere "time-to-market". En meget afgørende parameter, da fusionen havde stærkt brug for at være kørende med ny hjemmeside hurtigst muligt. Faktisk tog det kun 10 uger fra designbrief forelå, til et færdigt website blev lanceret. Halvdelen af denne tid var oven i købet over en sommerferie... Med andre ord: Med en kombination af en dygtig og fokuseret kunde, en erfaren platformsleverandør og så en platform hvor fokus er på at skabe indhold og oplevelser i stedet for teknik der driller, så kan en næsten umulig opgave blive mulig!

Vi har skrevet uddybende cases om to af løsningerne. Se her:

Case: Optimizely (Episerver) CMC løsning til Tietgenskolen

Case: EOptimizely (Episerver) DXP løsning til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Skal du også have en Optimizely løsning? Så skal du bare kontakte os her.