LAIT er Netlify partner

  • #braggingrights
Nr. 26 25.10.2021

LAIT er stolte af at kunne annoncere, at vi er blevet officielle Netlify partnere og derfor er bedre rustede til at levere headless løsninger og bidrage til overgangen fra monolitisk til microservice arkitektur.

facebook+linkedin

LAIT er Netlify eksperter

Netlify er en platform, som leverer hurtig og stabil drift af frontend applikationer. Det er samtidig en Continuous Integration / Continuous Delivery platform, som sikrer automatiserede og strukturerede arbejdsprocesser for et udviklerhold.

Hos LAIT har vi i forvejen mange kunder, som kører på Netlifys platform. Vores tidligere cases og erfaring med platformen er også det, som delvist ligger til grund for vores optagelse i partnerprogrammet, udover interessen i at støtte Netlify.

LAIT er nu bedre rustet med ressourcer og kompetencer til at producere og levere headless løsninger.

Selv siger LAITs Chief Technical Officer, Peter Wehner, om optagelsen i partnerprogrammet:

“Jeg ser det som et naturligt skridt for LAIT. Vi har mulighed for at sparre med Netlify i langt højere grad end vi gjorde før. Det giver rigtig god mening.”

I en tid hvor web er hastigt i gang med at skifte fra monolitisk til microservice arkitektur, er det godt at følge med helt tæt på, så vi på bedst mulig vis kan hjælpe vores eksisterende og fremtidige kunder med overgangen til opdaterede teknologier. 

Hos LAIT glæder vi os til fremtiden for, og med, Netlify.