Scroll
Job

Vil du med på holdet?

Din personlighed er alfa og omega. Det er det absolut vigtigste udgangspunkt for et godt samarbejde. Både internt og eksternt med kunden.

Vi er altid på udkig efter de rigtige

Vil du gerne være en del af LAIT, er det først og fremmest vigtigt, at dét at tage ansvar falder dig naturligt. At du holder af det gode kollegaskab og samtidigt er en god ven. For os handler det nemlig om at få skabt en god og forhåbentlig langvarig samarbejdsrelation med dig.

Send din ansøgning pr. mail

Alle henvendelser om job – opfordrede såvel som uopfordrede – skal sendes til job@lait.dk. Og vi besvarer naturligvis alle ansøgninger. Det, synes vi kun, er god stil, når nu du har gjort dig umage.

Gode fifs til din ansøgning

Vi bliver glade for alle ansøgninger. Men vil du øge dine chancer, er det vigtigt, du viser, at du vil os og vores arbejde. Det gør du ved, at din ansøgning taler til os. Det er aldrig en god idé at copy/paste en ansøgning, hvor du har skudt med spredehagl.

I stedet bør du demonstrere dine evner inden for vores arbejdsområder. Gerne med links til eksempler på arbejde, du har udført.

Uddannelser og certificeringer er selvfølgelig gode at have med, men vi vil hellere se og høre om de projekter og kunder, du har gjort en forskel for.