LAIT er Microsoft Gold Partner

  • #braggingrights
Nr. 24 14.09.2021

Ovenpå to ny-certificerede Microsoft Azure udviklere kan LAIT med stolthed annoncere, at vi er Microsoft Gold Partner.

GoldPartner

Forløbet og fremtiden

Gennem LAIT Academy, vores interne uddannelsesordning, har Nick og Søren, to af vores backend udviklere, de seneste måneder været igennem et uddannelsesforløb og en eksamen i Microsoft Azure. De bestod begge til ug og kan nu skilte med, at de kan designe, bygge, teste og vedligeholde cloud applikationer på Microsoft Azure. Hos LAIT har vi ambitioner om at blive ved med at videreuddanne vores medarbejdere, og flere ser allerede frem mod Azure-certificeringen.

Selv siger Nick og Søren om forløbet:

Søren: “Man er certificeret på baggrund af en udfordrende multiple choice test, og for at forberede sig til den brugte vi en del timer sammen med teamet, som også har i sinde at blive certificeret. Vi gennemgik nogle test eksaminer sammen, som Microsoft har sat til rådighed.”

Nick: “Jeg har længe gerne ville være Azure certificeret og nu er jeg så endelig blevet det, hvilket er rigtig fedt når vi bruger så meget krudt på LAIT Academy.”

Vi er aldrig færdige med at udvikle os, fordi i takt med at industrien gør, bliver vi nødt til at følge med for at kunne levere den bedste service til vores kunder.