Er du vores næste UI/UX design praktikant?

UI/UX design praktikant

Vil du arbejde med UI/UX design?

Drømmer du om at få en praktikplads som UI/UX designer i et digitalt bureau, hvor du kan udvikle dig fagligt og personligt? En praktikplads hvor du vil indgå i et socialt og fagligt stærkt team og arbejde på spændende projekter?

Vi søger lige nu efter en engageret studerende indenfor UI/UX design, som har flair for UI og lyst til at lære UX discipliner i praksis.

Vi har stor erfaring med at have praktikanter i vores Visual Creators team, hvor du vil arbejde tæt sammen med vores skarpe UX’ere, Frontend udviklere og vores Chief Creative Officer.

Du vil blive en integreret del af udviklingen af skalerbare og komplekse digitale løsninger med fokus på brugeroplevelsen. Du vil komme til at arbejde på eksisterende og nye projekter under tæt samarbejde og kvalitetssikring af din mentor og få praktisk erfaring med en masse kundetyper og digitale løsninger. Du vil både få supporterende og udførende roller i de projekter, du er en del af hos os. Vi har fingeren på pulsen ift. de nyeste tendenser og du vil opleve en hverdag, hvor du får lov til at prøve en masse og hvor den gode tone og kollegaskabet er i højsædet.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Udarbejdelse af kunderejser og personaer

  • Udarbejdelse af wireframes, sketching og UX-design

  • Udarbejdelse af prototyper og mockups

  • Udarbejdelse af UI og digital design

Vi vil gerne høre om dit fokus og speciale med uddannelsen, hvorfor det ikke er altafgørende hvilken gren du har interesse i.