LAIT valgt til årets EPiServer partner 2015

  • #thelaitway
Nr. 5

Årets EPiServer konference i Danmark: "EPiServer Ascend Copenhagen", blev afholdt torsdag d. 29. oktober 2015 i Hotel Bella Sky. LAIT blev valgt som årets EPiServer Associated Partner i Danmark.

LAIT-EPiServer-partner-2015

Kasper, Nickolaj og Anders fra LAIT deltog i begivenheden i selskab med en lang række konkollegaer og EPiServer kunder. Dagen igennem var der generelle foredrag om især e-handel og hvad vi kan forvente os på world wide web i nærmeste fremtid. Hertil en række præsentationer af løsninger baseret på Episerver CMS og Episerver Commerce.

Sent på eftermiddagen måtte vi en tur på scenen og modtage blomster, diplom og pokal som bevis på vores nye titel som "EPiServer Associated Partner 2015". Det er selvfølgelig en anerkendelse vi er virkelig glade for, og titlen bragte os i fornemt selskab med Immeo og Netcompany som blev henholdsvis årets "Solution Partner" og "Premium Partner".

Begrundelsen for LAIT's titel

"LAIT er en mindre virksomhed med kontor i Odense.

LAIT valgte meget tidligt at investere tid og penge i uddannelse af deres udviklere – både CMS og Commerce uddannelse, på trods af at de ingen kunder havde på EPiServer.

De havde bemærket efterspørgslen efter EPiServer i markedet, og allerede kort tid efter investeringen kom de med på deres første projekt med udvikling af AURA Energi’s nye digitale platform.

Det seneste år har de i samarbejde med Novataris været med til at bygge Telenor’s nye imponerende digitale univers, og der er flere projekter på vej. Vi ser frem til at følge LAIT i fremtiden."

Årets EPiServer website

I øvrigt vandt Telenor og vores gode samarbejdspartnere fra Novataris prisen for årets "EPiServer Site of the Year" med telenor.dk.

Lidt yderligere presse om arrangementet kan læses her:

http://www.telekommunikation.dk/artikel/it/telenor-og-bolia-har-danmarks-bedste-hjemmesider

http://www.retailnews.dk/article/view/226328/telenor_og_bolia_har_danmarks_bedste_hjemmesider