<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=6140938&fmt=gif" />

75% af LAIT arbejder stadigvæk hjemme, og blandt dem er Søren

Nr. 19
Temaer:
#knowhow
Dato: 26.03.2020

Hjemmearbejde under Corona

Hej Søren!

Hej!

Hvem er du?

Jamen, jeg er Søren! Jeg er født og opvokset i O’ense og så arbejder jeg som Backend Developer hos LAIT. Jeg startede her som praktikant i sin tid og har nu været her i cirka tre år. I min fritid kan jeg godt lide at klatre og spille badminton, det har der dog ikke været så meget mulighed for det sidste stykke tid, da alle hallerne har lukket. Til gengæld har jeg haft masser tid til at spille computer og se TV, hvilket jeg også er ret stor fan af.

Hvordan er det at arbejde hjemme?

Til at starte med, synes jeg det føltes mere produktivt at arbejde hjemmefra, da der ikke er nær så mange ting, der kan forstyrre en. I længden opdager man dog hurtigt, at mange af forstyrrelserne er planlægning/projektledelse, sparring med kollegaer og generelt de der små fjollerier, som man har med sine kollegaer. Så jeg glæder mig meget til at blive ‘forstyrret’ lidt igen. Både for arbejdsprocessen, ny læring og ens arbejdsglæde.

Hvad sidder du med?

Det projekt, der får mest fokus i denne periode, er det nye PIM (Product Information Management) system, der er blevet introduceret til smykkevirksomheden A-Hjort.

De skal have en masse fede funktioner, såsom bedre muligheder for at generere varianter, importering af produkter uden at skulle ringe til en udvikler, en avanceret lagersystem, som sparer dem timer og holder deres kunder opdateret på shoppen. Derudover er der bare meget bedre skaleringsmuligheder. Så sitet ikke går ned, lige meget hvor mange besøgende de får til f.eks. Black Friday. Generelt set har dette PIM system virkelig mange værktøjer, der gør det nemt at styre din produktinformation og distribuere det til alle relevante kanaler.

Hvornår kan vi forvente at se det nye A-Hjort?

Det er klar til sommer.

Hvad glæder du dig mest til ved at komme tilbage til kontoret?

Jeg savner ret meget at spille bordfodbold! Men det bliver også rigtig godt at kunne spare lidt mere aktivt med mine kollegaer, og generelt sidde og snakke om alt muligt andet end arbejde.

Noget af det man mest lægger mærke til er væk, er selvfølgelig frokosten, som er forberedt af vores dejlige husmor, Vibeke. Frokosten er tidspunktet, hvor man kan får snakket med dem, man ikke arbejder sammen med hver dag.