1 halvdel af 2018 = Mange nye ansigter hos LAIT

Nr. 9
Temaer:
#thelaitway
Dato: 01.10.2018

Hos LAIT er der været gang i den i 2018, og vi har styrket organisationen med ikke mindre end 6 ansættelser siden 1. februar.

1. februar startede Peter, Søren og Kim. Peter og Søren som backendere, mens Kim blev ansat som frontender. Peter kendte vi ikke i forvejen, men med flere års erfaring fra Capgemini Sogeti og deres store Episerver-projekter, var Peter meget attraktiv for LAIT. Det korte af det lange: Nu laver Peter Episerver-projekter for LAITs kunder. Søren og Kim kendte vi derimod ganske godt, eftersom de begge var i praktik og skrev afgangsprojekt hos LAIT. Således var pladser og samarbejde sådan set allerede på plads inden deres officielle første abejdsdag.

1. marts startede Josefine - og her var der tale om en nyoprettet stilling som koordinater. Josefine hjælper i høj grad med alt det praktiske når der skal koordineres projekter og rapportering, og derudover har hun netop været på Pia Tasiors nye uddannelse: "Good Karma Officer". Det tror jeg at vi skriver en separat nyhed om senere.

16. april var det så tid til at byde Kian velkommen. Kian er ansat i frontendafdelingen og arbejder både med udarbejdelse af prototyper og brugeroplevelse, og så med frontendkode.

Sidst men ikke mindst lykkedes det mig endelig at finde LAITs udviklingschef. Det har taget noget tid, men pludselig var muligheden dér, idet Bo var ledig på markedet. Bo startede d. 1. juni og kommer med 15 års erfaring fra Mercell Danmark, hvor han først var udviklingschef og derefter administrerende direktør. En erfaren herre som herfra har ansvaret for LAITs udviklingsafdeling.

På de sociale medier har vi løbende budt velkommen til de nye kollegaer, men hermed også lige en opsummering.