Mette Munk - Genkendeligt og traditionelt design

Mette Munk Forside

”Det er fantastisk at have fået en hjemmeside, hvor man virkelig kan genkende Mette Munk – det er super for os og for vores kunder!” - Lise Sall Fuglsang, Trade marketing manager hos Mette Munk

Med ønsket om et nyt og moderne udseende, blev Mette Munks nye hjemmeside lanceret i forbindelse med deltagelsen i nordens største fødevaremesse Foodexpo.

Brand, identitet og genkendelighed

Hvordan får man virksomhedens kerneværdier, visuelle identitet og produkter tydeliggjort på et moderne site, og hvad er vigtigt at fokusere på?

“Man siger jo, at det første man spiser med er øjnene, og vi bruger masser af krudt på billeder af vores brød og wienerbrød. Designet på hjemmesiden skulle derfor være enkelt og give god plads til billederne; det var dem, som skulle bære siden – altså sammen med god brugervenlighed selvfølgelig.” - Lise Sall Fuglsang, Trade marketing manager hos Mette Munk

Undervejs i projektet var der løbende dialog om både udviklingsprocessen, udseende og opsætning.

"LAIT har været gode og hurtige til at fange Mette Munks visuelle univers, og netop designet og den visuelle del var den primære årsag til at vi gik i gang med "projekt ny hjemmeside."

Screenshots Mette Munk

Mette Munk valgte en moderne løsning med DatoCMS - Headless CMS as a service

mettemunk.dk er bygget på DatoCMS, et Headless Content Management System hvor indholdet er i fokus, og hvor brugervenlighed prioriteres.

Som en del af opsætningen er både CMS og interface skræddersyet til Mette Munks behov, så det passer til lige præcis deres ønsker i forhold til det redaktionelle, og virksomheden kan dermed fokusere på indholdet på siden. 

Ved at bruge en image provider som imgix, sikres det, at billeder uploades med den rigtige komprimering, og at de vises hurtigt i en høj kvalitet. Hjemmesiden er genereret som et statisk site gennem Nuxt.js, hvor Netlify via CDN sørger for at “levere” indholdet, så det er hurtigt tilgængeligt for brugeren. 

Løsningen er baseret på nogle af de nyeste teknologier i branchen, der samlet set giver siden god performance og brugervenlighed i sammenspil med at redaktøren også sætter pris på at bruge værktøjerne bag.

Mette Munk Mobil

Om Mette Munk

Mette Munk leverer bake-off produkter af høj kvalitet til på Danmark og udlandet. Med kvalitet som første prioritet, anvendes solidt håndværk kombineret med avanceret produktionsteknologi, for at tilbyde de bedste produkter med den bedste service.

Fullpages