Websites der driver forretning

Vi laver webløsninger - og det har vi gjort siden 2007

Websites der driver forretning

Vi laver webløsninger - og det har vi gjort siden 2007

Fra små kampagnesider til store corporate websites


Vi arbejder holistisk. Fordi det skaber en grobund for klarhed og optimal udbytte af mulighederne.

Strategi, informationsarkitektur, digitalt design, udvikling og driften er alt sammen vigtige dele, når vi arbejder. Og vi arbejder ofte med stor fleksibilitet med fokus på "content-first" - eller skal vi kalde det "formål-først"? For når først du selv har adgang til at få lagt indholdet klart, så afklarer vi præcise formål og omfang ud fra en hands-on proces. 

Det giver fantastiske muligheder løbende for at afdække evt. overflødige steps eller (af)kroge, som vi reelt bør undgå eller integrere på en smartere måde. 

Vi arbejder, så det skaber ekstra værdi til projektet og i sidste ende din forretning.

Responsivt design og de moderne browserteknologier er vores hjemmebane. HTML 5, CSS 3, Javascript... Vi laver det hele.

Vores løsninger er altid sat op 100% teknisk korrekt i forhold til søgemaskinerne. Vi holder styr på titler, meta-data, semantik osv. Og derudover ved vi, hvordan cms-platformene konfigureres så de ikke leverer duplikeret indhold.

Når dit website er udviklet hos os, er det baseret på CMS-platformene Umbraco eller EPiServer. Begge systemer er bygget på primære Microsoft teknologier og giver os fleksible fundamenter, hvor vi får det bedste kompromis mellem "out-of-the-box" funktionalitet og muligheder for at tilpasse løsningerne til hver enkelt kunde - uanset om der er tale om webshops, integrationer/dataudveksling eller noget helt tredje.

Vi har bl.a. lavet websites til:


Skal vi tage en snak om dit website?