Fokus på webbaserede specialløsninger

Fokus på webbaserede specialløsninger

Specialløsninger og integrationsopgaver


Webløsninger skræddersyet til den enkelte kunde ud fra unikke behov og krav - det har været vores kernekompetence lige siden, vi åbnede dørene første dag. Her er vi for alvor på hjemmebane.

Når vi taler om specialløsninger og unikke krav, så er det typisk mht. integration af flere systemer, databaser og moduler, som letter forretningsgangen og forstærker virksomhedens position.

Bag den lette brugervenlighed, som vi naturligvis altid har i fokus, arbejder vi i grænsefladerne mellem virksomhedens ERP, andre interne systemer og kundevendte systemer.

Med webbaserede løsninger og integrationsmekanismer binder vi vores kunders systemer og processer sammen. 

Vi arbejder udelukkende med primære Microsoft teknologier som ASP.NET og MS SQL.

Vi har f.eks. lavet booking- og administrationssystemer til rejsebranchen (Slopetrotter Skitours), kundevendte selvbetjeningssystemer til +40.000 brugere (KODA og TONO), indsamling og fremvisning af millioner af data-records fra interaktive legepladser verden over (KOMPAN) og logistik- og selvbetjeningssystemer til produktion, transport og handel mellem Østen, Europa og USA (Dymak).

Forskellige brancher og løsninger, men teknisk set med mange lighedspunkter. Skal vi hjælpe med at optimere din forretning?

Vi har bl.a. lavet special- og integrationsopgaver for:


Dialog om din specialløsning?