Shopify

Shopify er en alt i én-handelsplatform, som hyppigt anvendes til at starte, drive og skabe vækst i en virksomhed. Platformen er over 10 år gammel, men moderne og nytænkende, og bruges af virksomheder i alle størrelser, uanset om det kun er e-handel eller også i detailforretning.

Bag scenen

Shopify inkluderer en drag-and-drop butiksopbygning, som tilbyder massere af professionelle templates man kan anvende. Platformen er optimeret til brug på både mobil-enheder og computere. Man får som kunde også fuld adgang til HTML og CSS, så man nemt kan redigere og tilpasse små detaljer i sin butik.

Shopify tilbyder øjeblikkelig kreditkortbetaling, uden nogen tredjepartssoftware. Derudover tilbyder de integrering af over 100 forskellige eksterne betalingsmåder (bitcoin, PayPal etc). Enhver Shopify butik inkluderer et gratis 256-bit SSL certifikat, så alle sider, indhold, personfølsomme oplysninger og kreditkort informationer er beskyttet med samme niveau som i en bank. Der er flere forskellige løsninger i forhold til fragthåndtering, samt automatiseret indregning af skatter og gebyrer baseret på kundens lokation, samt 50+ forskellige sprogversioneringer.

Shopify understøtter flere billeder per produkt, samt video og 3D fremvisning af produkter, hvis det er noget man er i besiddelse af. I forhold til administration af ens butik, så kan man på ingen tid finde kundeprofiler frem og analysere på deres shoppingvaner. Refunderingsmuligheden tillader at man kan refundere dele af eller hele ordren, og opdaterer automatisk beholdningen af produktet som refunderes.

Markedsføring

Det er ingen hemmelighed, at man som online-butik skal tage stilling til markedsføring og søgemaskineoptimering, for oftest at nå så meget succes som muligt. Markedsføringen kan delvist klares i gennem brugen Google Ads, og potentielle kunder kan nås nemmere ved brugen af SEO, hvor man har mulighed for tilpasning af forskellige ting som titler og meta tags på hjemmesiden generelt. Det vil også sige alle undersider og enkelte produkter. 

Man får adgang til et dashboard, hvor man kan monitorere salg, bestillinger og generel trafik på hjemmesiden, så man kan tage de rigtige beslutninger for ens virksomhed.

Derudover tillader Shopify fuld social medie integration, og derfor kan kunder også shoppe dine produkter fra bl.a. Facebook, helt uden at forlade siden.

Skal vi hjælpe dig med Shopify? Kontakt her!