Commerce Alliance - fleksibel "best-of-breed" e-commerce

Commerce Alliance er ikke én samlet platform, men et samarbejde mellem de fire platforme Umbraco, Ucommerce, Raptor og Struct. En integreret pakke bestående af "best-of-breed" platforme der giver dit e-commerce projekt et rigtig godt kompromis mellem "ud-af-kassen" muligheder, hurtig "time-to-market" og så fleksibilitet til fremtiden.

En ny platform eller hvad?

Nej, Commerce Alliance er ikke en selvstændig ny platform. Det er et samarbejde mellem fire veletablerede spillere, som hver især kommer med en komponent til den samlede e-commerce løsning alle ambitiøse e-købmænd har brug for:

Visionen for fremtiden er at gøre digitale e-commerce økosystemer skalerbare og nemmere at bygge, gennem integreringen af fire hjørnesten inden for e-commerce og digitale platforme. De fire spiller nu sammen, og det resulterer i, at kunden ikke skal tage stilling til platforme og andet, men får en samlet pakke serveret.

Commerce Alliance sigter efter at hjælpe virksomheder med at bygge digitale økosystemer, som holder i længere tid end de traditionelt gør (3-5 år), og nemt kan opgraderes og skaleres efter behov som tiden går. På denne måde undgår man at overkomplicere tingene for bl.a. en mindre start-up, som ikke har behov for en ekstensiv løsning endnu. Dette resulterer også i en mindre start investering for kunden.