Scroll
Academy

LAIT Academy

Vi stiller ikke urealistisk høje krav til din faglighed, når du bliver en del af LAIT. Hverken til dig, der kommer med en god portion erfaring eller til dig, som er nyuddannet og i dit første job. I stedet afsætter vi årligt 200 timer af din arbejdstid til at opruste dine kompetencer og dermed styrke din faglighed via vores eget uddannelsesprogram.

Uddannelse udvikler mennesker

At vi alle dygtiggøre os spiller en væsentlig rolle i forhold til den løsning, vi leverer. Hos LAIT tror vi imidlertid også på, at din faglige og personlige udvikling er et vigtigt aktiv for LAIT som arbejdsplads, for det gode kollegaskab og for dig.

Når du som ny medarbejder bliver en del af LAIT, forventer vi ikke, at du ved alt om vores kunder og den måde, vi arbejder på. I stedet forventer vi, at du løbende uddanner dig, uanset om du er front-ender, back-ender, digital designer eller administrativ. Det gælder naturligvis samtlige medarbejdere – også dem, der allerede er en velintegreret del af huset.

I dine uddannelsesperioder kan vi ikke garantere, at du færdiggør al skolearbejde i arbejdstiden og undgår hjemmearbejde. Til gengæld garanterer vi, at du årligt får 200 timer af din arbejdstid hér i huset til uddannelse.

Personlige uddannelsesforløb

Helt praktisk foregår vores uddannelsesprogram på den måde, at vi sammensætter personlige uddannelsesforløb for den enkelte. Hér går vi i dialog om, hvordan du gerne vil designe dit uddannelsesforløb, ligesom vi præsenterer dig for det obligatoriske, vi forventer, du gennemfører.

LAIT Academy giver dig

  • 200 timer af din arbejdstid til uddannelse om året
  • Betalte kurser og personlig tilrettelagt videreuddannelse
  • Betalte certificeringer til udviklere vedr. de platforme, vi arbejder på.