LAIT: Dedikerede, originale og lidt lettere at have med at gøre

LAIT: Dedikerede, originale og lidt lettere at have med at gøre

Hvem er LAIT, hvad laver vi og hvorfor?


Vi har en særlig styrke i at udvikle CMS-baserede websites, webshops og kundespecifikke webløsninger af en vis kompleksitet. Med andre ord: Hos os skal du ikke være nervøs for at henvende dig med krævende opgaver.

Vi har fundet vores hylde, hvor vores kernekompetencer rammer bedst muligt - og giver dig mest valuta for pengene. Vi gør det, fordi vi alle her på stedet elsker at gøre det komplekse helt enkelt at forholde sig til. Og sådan kommer dine egne kunder også til at forholde sig til dig, når vi står bag projektet.

Har du særlige ønsker og behov, så står vi klar til at lytte – og tage teten på strategi og udvikling.

Vi er firedobbelt “Børsen Gazelle” (2012, 2013, 2014 og 2015), har en AAA-kreditvurdering og arbejder for en række fantastiske store og små kunder. Vi har kun succes, når vi også tilfører din forretning værdi med digital sparring og eksekvering. Det er et ufravigeligt succeskriterie i vores hverdag.

Anders Lund startede som selvstændig webudvikler tilbage i 2005, og i 2007 blev LAIT etableret. Dengang hed vi Lund & Andresen IT, men det navn skiftede vi i juni 2014 til det nuværende LAIT.

Vi har kontor i Odense, kunder og samarbejdspartnere i hele landet og du kan møde os her.

Skal vi tage et kig på dit webprojekt?