Senior Business Development Manager

Senior Business Development Manager

Hos LAIT udfører vi opgaver for virksomheder med digitale ambitioner. Vi tilbyder et full service koncept, hvor vi kan bidrage fra strategisk rådgivning, over udvikling af konkrete digitale projekter til realisering af kundens fremtidige digitale ambitioner. Vi tilstræber at være drevet af data i alt, hvad vi gør, så vi kan dokumentere resultaterne af alle kundens beslutninger.

Har du strategisk overblik, en stærk konkurrencementalitet, og kan du rådgive om e-commerce og den digitale verden? Er du den datadrevne, eksklusive, tætte rådgiver, som kunden kan sparre med i sine strategiske valg? Så læs med her…

Om jobbet

Som Senior Business Development Manager hos LAIT vil du komme til at arbejde i et ambitiøst og stærkt fagligt team, der hver dag fokuserer på at skabe digitale resultater for vores kunder.

Din primære opgave bliver at opbygge netværk og relationer med nye, potentielle kunder, som kan se værdien i vores ydelser og i et samarbejde med LAIT. Derudover får du ansvar for en portefølje af egne kunder, som du skal sikre et relationsbaseret og tæt samarbejde med. Du bliver den centrale sparringspartner i udviklingen af kundens digitale forretning, og du får ansvar for at følge op, sikre kundens oplevelse og værdi af samarbejdet.

Business Development teamet understøtter dine indsatser med relevante netværksevents og markedsføring, ligesom du har en række specialister og projektfolk til rådighed for at sikre den bedst mulige oplevelse for dine kunder.

Typiske arbejdsopgaver

  • Kaffemøder og afdækning af potentielle kunders digitale ambitioner

  • Produktion af strategi-, koncept- og inspirationsoplæg til potentielle og eksisterende kunder

  • Strategisk rådgivning til kunder, baseret på relevante data og definerede KPI’er.

  • Udvikling af digitale planer i tæt samarbejde med kunden og LAITs øvrige digitale rådgivere

  • Kontinuerlig kommerciel udvikling af din kundeportefølje til niveau 7-10 mio. årlig omsætning

  • Bidrag til udvikling af afdelingen gennem kontinuerlig vidensdeling og datadrevne indsatser