Er du vores nye Kreative Frontend udvikler?

Kreative Frontend udvikler

Du vil medvirke til at udvikle unikke features og mikro interaktioner samt sikre at den digitale oplevelse er i top

Hos LAIT er vi på udkig efter en kreativ Frontend udvikler. Som kreativ Frontend udvikler bliver du en integreret del af vores Visual Creators team bestående af en Designchef, 6 Frontend udviklere og 2 UX designere. Du vil medvirke til at udvikle unikke features og mikro interaktioner samt sikre at den digitale oplevelse er i top. Vi tror på, at tæt samarbejde og kompetenceudvikling skaber de bedste løsninger til vores kunder. Vi investerer i din kompetenceudvikling, så vi altid kan gå forrest med de nyeste teknologier og viden inden for vores felt. 

Som kreativ Frontend udvikler er det dit ansvar at have øje for detaljen og den gode brugeroplevelse. Det er vigtigt, at du kan lide at arbejde med den kreative del af frontend med animationer og transitions.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Arbejde med HTML og SCSS/CSS

 • Udvikling af features i JavaScript/TypeScript

 • Udvikling af SPA løsninger i vores primære stack Vue, Nuxt og Umbraco

 • Kreativ udvikling af animationer og transitions

 • Styling af responsive løsninger i tæt dialog med UX’ere og designere

 • Fokus på performance, for eksempel load-tid, FCP, LCP og CLS, både på desktop og mobil

 • Deltage i foranalyse og workshops

 • Test og kvalitetssikring af leverancen

En ambitiøs kandidat med interesse for den kreative del af frontend udvikling

Din praktiske erfaring med de teknologier og arbejdsopgaver, som vi nævner i dette stillingsopslag, vægter højere end din uddannelsesbaggrund. Vi ser derfor gerne, at du har mindst 1 års erfaring fra lignende stilling.

Som person er du god til at samarbejde og skabe relationer til vores kunder for til sidst at kunne skabe enestående oplevelser og løsninger til dem. Du tager ejerskab for dine opgaver og sikrer, at kunden er tilfreds med det endelige resultat inden overlevering. Du har mod på at lære nye teknologier og metoder, videreudvikle dine færdigheder og være med til at skabe retningslinjer for frontend og animations udvikling. Du holder dig opdateret på nye tendenser inden for frontend udvikling. 

Vores forventninger til dig:

 • Du har erfaring med HTML og SCSS/CSS

 • Du har erfaring med CSS-arkitektur, for eksempel BEM

 • Du har erfaring med JavaScript frameworks, som for eksempel: Vue.js,React eller Svelte

 • Du har erfaring med Git og evt. GitFlow

 • Du har basic forståelse for TypeScript

 • Det er en fordel, at du har kendskab til animations biblioteker, for eksempel GSAP

 • Det er en fordel, at du har kendskab til static site generators, Nuxt, Next, Gridsome, Gatsby

 • Det er en fordel, at du har kendskab til c# og .net 

 • Det er en fordel, at du har kendskab til Umbraco CMS, Contentful, DatoCMS eller Episerver

Hvor dit fokus præcist ligger er ikke afgørende - har du lyst til at udvikle dig inden for dit speciale, vil vi meget gerne høre om det.

LAIT er digitale eksperter, og vi brænder for det, vi laver

LAIT er et digitalt full-service bureau, som er i rivende udvikling. Vi leverer værdiskabende digitale løsninger til vores kunder og deres forretning gennem hele brugerrejsen, hvor vi både rådgiver, designer og udvikler. 

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og med en afvekslende hverdag, hvor ikke to dage er ens. Du bliver en del af et godt fællesskab, hvor der både er plads til sociale arrangementer såvel som faglig sparring. 

Vi investerer i dine kompetencer gennem LAIT Academy, hvor vi giver 4 timer om ugen til videreuddannelse. Udover at det hjælper med at opruste dine kompetencer, giver det os mulighed for altid at møde kunden med de bedst uddannede eksperter. 

Det sociale liv bliver plejet i form af fælles morgenmad, fredagsbar, frokostordning, filmaftener og diverse andre arrangementer og oplevelser - når Corona igen tillader det. I denne tid fortsætter vi selvfølgelig med diverse arrangementer online. Senest har vi været til online chokoladesmagning, så sammenholdet plejer vi fortsat, blot virtuelt.   

Vil du vide mere om LAIT, så hop over på vores website, hvor du kan møde dine fremtidige kolleger og læse mere om os. 

Tiltrædelse

Stillingen ønskes besat snarest, men vi venter selvfølgelig på den rette kandidat. Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Stillingen er fuldtid (37 timer). 

Vores skønne kontor er placeret på Havnegade i Odense.

Sådan ansøger du

Send din motiverede ansøgning samt dit CV til job@lait.dk med emnet "Kreativ Frontend udvikler". Har du spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte HR Manager Josefine på email: josefine@lait.dk.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.