HR Manager

HR Manager

Vil du være med til at skabe de bedste rammer for vores nuværende og kommende medarbejdere, og har du passion for alt, hvad der rimer på HR? Så er du måske vores nye HR-Manager.

Hos LAIT er vi på udkig efter en HR-Manager, som er ambitiøs og som har et naturligt drive for HR. Du refererer direkte til virksomhedens CEO og du kommer til at arbejde tæt sammen med virksomhedens mellemledere. Som virksomhedens HR ansvarlige skal du supportere, rådgive og støtte mellemlederne i en bred vifte af HR opgaver, herunder tiltrækning, rekruttering og fastholdelse.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte: 

 • Rekruttering - herunder udarbejdelse af stillingsopslag, screening af ansøgere, planlægning, koordinering og afholdelse af kandidatsamtaler sammen med mellemlederne samt udarbejdelse af kontrakter

 • Onboarding gennem LAIT Academy

 • Planlægning og koordinering af kompetenceudvikling

 • Medarbejderadministration – herunder bl.a. udfærdigelse af kontrakter, vedligehold af medarbejderdata og registrering af ferie og gage ændringer i forbindelse lønkørsel

 • Løbende trivselssamtaler samt koordinering og planlægning af medarbejderudviklingssamtaler og lønsamtaler

 • Hjælpe og vejlede mellemlederne ved personaleadministrative spørgsmål

En relationsskabende kandidat med interesse for menneskene omkring sig

Din praktiske erfaring med de opgaver, som vi nævner i dette stillingsopslag, vægter højere end din uddannelsesbaggrund. Vi ser gerne, at du har 2-3 års erfaring fra lignende stilling. Som person er du tillidsvækkende og god til at skabe relationer på tværs af virksomheden, Du er nærværende og oprigtigt interesseret i dine kollegers ve og vel. Du forstår vigtigheden af at finde det rette match i rekrutteringsprocessen for at opretholde det gode faglige og sociale samarbejde på tværs af virksomheden. 

Vores forventninger til dig:

 • Du har et stort kendskab til de generelle HR-processer

 • Du har erfaring med at facilitere alt det praktiske i en rekrutteringsproces

 • Du arbejder selvstændigt og tager ejerskab for dine opgaver

 • Du er menneskekender og forstår at begå dig blandt forskellige persontyper

 • Du besidder stærke IT færdigheder, så du hurtigt kan sætte dig ind i vores interne HR systemer og dermed håndtere vores digitale HR-processer

 • Du forstår vigtigheden af god kommunikation, og kan begå dig på dansk og engelsk - både i skrift og tale

LAIT er digitale eksperter, og vi brænder for det, vi laver

LAIT er et digitalt full-service bureau, som er i rivende udvikling. Vi leverer værdiskabende digitale løsninger til vores kunder og deres forretning gennem hele brugerrejsen, hvor vi både rådgiver, designer og udvikler. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og med en afvekslende hverdag, hvor ikke to dage er ens.

Du bliver en del af et godt fællesskab, hvor der både er plads til sociale arrangementer såvel som faglig sparring. Vi investerer i dine kompetencer gennem LAIT Academy, hvor vi giver 4 timer om ugen til videreuddannelse. Udover at det hjælper med at opruste dine kompetencer, sikre det også, at vi altid ved, hvad der rører sig inden for HR området.

Det sociale liv bliver plejet i form af fælles morgenmad, fredagsbar, frokostordning, filmaftener og diverse andre arrangementer og oplevelser. Selv når Corona kræver afstand og på nogle tidspunkter hjemmearbejde, fortsætter vi med diverse arrangementer online.

Tiltrædelse

Stillingen ønskes besat snarest, men vi venter selvfølgelig på den rette kandidat. Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Stillingen er fuldtid (37 timer). 

Vores skønne kontor er placeret på Havnegade i Odense.