Er du vores næste Frontend praktikant?

Frontend praktikant

Vil du arbejde med Frontend udvikling?

Vi søger en motiveret studerende til en praktikplads som Frontend udvikler. Du bliver i praktikperioden tilknyttet vores Visual Creators team, hvor du vil arbejde tæt sammen med vores Frontend udviklere, UX’ere og Chief Creative Officer. Der vil både være supporterende og styrende roller i de projekter, du er en del af.

I løbet af din praktikperiode vil du gennemgå et 10-ugers onboarding forløb sideløbende med et kundeprojekt, hvor du bliver introduceret til de teknologier, systemer og arbejdsmetoder vi bruger. Du bliver ikke overladt til dig selv, men vi står på sidelinjen og sørger for, at du bliver oplært grundigt, ydermere får du tilknyttet en mentor i i kundeprojektet. Din mentor bliver en af vores andre udviklere, og den person vil du samarbejde med, gå til efter hjælp og generel sparring.

Du vil blive en integreret del i udviklingen af skalerbare og komplekse JavaScript løsninger med logisk datastruktur. Du vil komme til at hjælpe på eksisterende projekter under tæt samarbejde og kvalitetssikring af din mentor.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

  • Omsætning af designs til HTML/CSS

  • Udvikling af JavaScript-frameworks

  • Implementering og udvikling af CMS og Jamstack

  • Udvikling og vedligeholdelse af funktionalitet

  • Test og drift af funktionalitet

  • Overlevering og dokumentation

Om dig

Du har mod på at lære nye teknologier og metoder, og ønsker at videreudvikle dine færdigheder indenfor frontend. Du tager ejerskab for dine arbejdsopgaver og udfordrer samt udvikler koncepter.

Vores forventninger til dig:

  • Du har en god forståelse for design

  • Du har en god fornemmelse for æstetik og bevægelse

  • Basal forståelse af UX

  • Erfaring med opsætning af websites ud fra en designfil

Du vil i løbet af din praktikperiode undergå en proces, hvor vi i fællesskab udvikler dine kompetencer, og du får lov at arbejde med på kundeprojekter. Du vil få erfaring med branchen og håndtering af kunder i praksis. Du kommer med helt ind bagom tæppet, og dit input vil blive efterspurgt såvel som værdsat.

LAIT er digitale eksperter, og vi brænder for det vi laver

LAIT er et digitalt full-service bureau, som er i rivende udvikling. Vi leverer værdiskabende digitale løsninger til vores kunder og deres forretning gennem hele brugerrejsen, hvor vi både rådgiver, designer og udvikler.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og med en afvekslende hverdag, hvor ikke to dage er ens.

Du bliver en del af et godt fællesskab, hvor der både er plads til sociale arrangementer såvel som faglig sparring.

Vi investerer i dine kompetencer gennem LAIT Academy, hvor vi giver 4 timer om ugen til videreuddannelse. Udover at det hjælper med at opruste dine kompetencer, giver det os mulighed for altid at møde kunden med de bedst uddannede eksperter.

Det sociale liv bliver plejet i form af fælles morgenmad, ugentlig fredagsbar, frokostordning, bordfodbold, filmaftener og diverse andre arrangementer og oplevelser.

Vil du vide mere om LAIT, kan du læse mere om os på vores website, hvor du også kan møde dine fremtidige kolleger.

Tiltrædelse

Praktikperioden starter i februar og/eller august 2022 (skriv i din ansøgning, hvornår du gerne vil i praktik).

Stillingen er fuldtid (37 timer) og løber 3 måneder frem.

Vores skønne kontor er placeret på Havnegade i Odense.

Du er velkommen til at kontakte CCO Ayhan Holst Tunaligil på (+45) 40 55 70 36, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vil du vide mere om LAIT?

Hvis du vil vide mere om LAIT er du velkommen til at surfe rundt på vores lynhurtige hjemmeside. Ellers så kan du læse denne artikel om vores tidligere praktikant Sebastian Falborg, som endte med at blive en fast del af LAIT efter endt praktikforløb.