Er du vores næste Backend praktikant?

Backend praktikant

Vil du arbejde med Backend udvikling?

Vi søger en engageret studerende til en praktikperiode som Backend udvikler. Du bliver tilknyttet vores Backend & Intergrations team, hvor du vil arbejde tæt sammen med vores andre udviklere og Chief Technical Officer. Der vil både være supporterende og styrende roller i de projekter du er en del af.

I løbet af din praktikperiode vil du gennemgå et 10-ugers onboarding forløb sideløbende med et kundeprojekt, hvor du bliver introduceret til de teknologier, systemer og arbejdsmetoder vi bruger. Du bliver ikke overladt til dig selv, men vi står på sidelinjen og sørger for, at du bliver oplært grundigt, ydermere får du tilknyttet en mentor i i kundeprojektet. Din mentor bliver en af vores andre udviklere, og den person vil du samarbejde med, gå til efter hjælp og generel sparring.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

  • Programmering i .NET C# og TypeScript

  • Udvikling af REST API'er

  • Implementering og integrering af CMS'er (f.eks. Umbraco, Contentful eller DatoCMS)

  • Implementering af systemer såsom PIM, DAM og generel SaaS løsninger

  • Udvikling og vedligeholdelse af applikationer i Cloud via Microsoft Azure og Azure DevOps

Om dig

Du har mod på at lære nye teknologier og metoder, og ønsker at videreudvikle dine færdigheder inden for backend. Du tager ejerskab for dine arbejdsopgaver og udfordrer samt udvikler koncepter.

Har du erfaring med teknologierne og opgaverne, vi nævner ovenfor, er det en klar fordel, men din indstilling til arbejdet og din lyst til at lære nyt er det vigtigste.

LAIT er digitale eksperter, og vi brænder for det vi laver

LAIT er et digitalt full-service bureau, som er i rivende udvikling. Vi leverer værdiskabende digitale løsninger til vores kunder og deres forretning gennem hele brugerrejsen, hvor vi både rådgiver, designer og udvikler.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og med en afvekslende hverdag, hvor ikke to dage er ens.

Du bliver en del af et godt fællesskab, hvor der både er plads til sociale arrangementer såvel som faglig sparring.

Vi investerer i dine kompetencer gennem LAIT Academy, hvor vi giver 4 timer om ugen til videreuddannelse. Udover at det hjælper med at opruste dine kompetencer, giver det os mulighed for altid at møde kunden med de bedst uddannede eksperter.

Det sociale liv bliver plejet i form af fælles morgenmad, ugentlig fredagsbar, frokostordning, bordfodbold, filmaftener og diverse andre arrangementer og oplevelser.

Vil du vide mere om LAIT, kan du læse mere om os på vores website, hvor du også kan møde dine fremtidige kolleger.

Tiltrædelse

Praktikperioden starter i februar og/eller august 2022 (skriv i din ansøgning, hvornår du gerne vil i praktik).

Stillingen er fuldtid (37 timer) og løber 3 måneder frem.

Vores skønne kontor er placeret på Havnegade i Odense.

Du er velkommen til at kontakte CTO Peter Wehner på (+45) 60 59 96 92, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vil du vide mere om LAIT?

Hvis du vil vide mere om LAIT er du velkommen til at surfe rundt på vores lynhurtige hjemmeside. Ellers så kan du læse denne artikel om vores tidligere praktikant Sebastian Falborg, som endte med at blive en fast del af LAIT efter endt praktikforløb.