Er du vores næste Backend praktikant?

Backend praktikant

Vil du arbejde med Backend udvikling?

Drømmer du om at få en praktikplads som backend udvikler i et digitalt bureau, hvor du kan udvikle dig fagligt og personligt? En praktikplads hvor du vil indgå i et socialt og fagligt stærkt team og arbejde på spændende projekter? 

Vi har stor erfaring med at have praktikanter i vores Backend & Integrations team, hvor du vil arbejde tæt sammen med vores skarpe backend udviklere og vores Chief Operating Officer & Head of Design. 

Du vil blive en integreret del af udviklingen af skalerbare og komplekse digitale løsninger med fokus på brugeroplevelsen. Du vil komme til at arbejde på eksisterende og nye projekter under tæt samarbejde og kvalitetssikring af din mentor og få praktisk erfaring med en masse kundetyper og digitale løsninger. Du vil både få supporterende og udførende roller i de projekter, du er en del af hos os. Vi har fingeren på pulsen ift. de nyeste tendenser og du vil opleve en hverdag, hvor du får lov til at prøve en masse og hvor den gode tone og kollegaskabet er i højsædet.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

  • Programmering i .NET, C# og TypeScript.

  • Udvikling af REST API’er

  • Implementering og integrering af CMS’er (f.eks. Umbraco, Contentful eller DatoCMS)

  • Implementering af systemer såsom PIM, DAM og SaaS løsninger.

  • Udvikling og vedligeholdelse af applikationer i Cloud via Microsoft Azure og Azure DevOps

Du vil i praktikperioden tage Microsoft certificering, som har relevans til de teknologier, vi arbejder med hos LAIT. Certificeringen er personlig, og du ville kunne tage den med dig efter praktikken.