Er du en skarp UX Designer?

UX Designer

Du kommer til at spille en central rolle i vores designprocesser, og du kommer til at arbejde tæt sammen med vores kunder og brugere

Hos LAIT er vi på udkig efter en UX Designer. Som UX Designer bliver du en integreret del af vores Visual Creators team bestående af en Designchef, en UX Designer og vores kreative frontend udviklere.

Du vil medvirke til at udvikle innovative digitale løsninger for en bred vifte af kunder. Vi tror på, at de bedste oplevelser skabes gennem brugercentrerede processer, som fx Design Thinking eller Design Sprint.

Som UX Designer er det dit ansvar at få brugerbehov og forrentningskrav til at løbe sammen i den gode bruger- og designoplevelse. Du kommer til at spille en central rolle i vores designprocesser, og du kommer til at arbejde tæt sammen med vores kunder, brugere og øvrige interessenter. Det er vigtigt, at du kan lide at arbejde bredt og agilt. Dette afspejler sig i din hverdag, hvor du veksler mellem analyse, brugerinvolvering, strategisk arbejde og ikke mindst udvikling af design koncepter, visuelle identitetsprojekter og prototyper.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Afholdelse af workshops for vores kunder

 • Udarbejdelse af wireframes, sketching & UX-design

 • Udarbejdelse af brugerstudier, kunderejser og personaer

 • Udarbejdelse af prototyper

 • Udarbejdelse af UI og digitalt design

 • Afholdelse af brugertests og evalueringer af design og prototyper

En nysgerrig kandidat, der har lyst til at udforske både UI og UX design

Du er uddannet inden for digitalt design, visuel kommunikation, multimedie eller er selvlært og har minimum 1 års erfaring. Som person har du et naturligt drive, du nyder at sparre og samarbejde med dine kolleger, og trives samtidig med at arbejde selvstændigt.

Du har en god forretningsforståelse og en omfattende forståelse af projekt behov gennem Design Thinking eller Design Sprints workshops, brugerundersøgelser, test og prototyping.

Vores forventninger til dig:

 • Du kan lave kreative designs på et højt niveau

 • Du brænder for strategisk design

 • Du er god til at forstå bruger- og kunde udfordringer og er i stand til at komme med smarte designløsninger til at løse dem

 • Du kender til en bred vifte af UX-redskaber og metoder 

 • Du kan facilitere workshops (herunder tests) med kunder, brugere og andre interessenter. 

 • Du er superbruger i skitsering og prototypeudvikling i Sketch, Invision eller Adobe XD

LAIT er digitale eksperter, og vi brænder for det, vi laver

LAIT er et digitalt full-service bureau, som er i rivende udvikling. Vi leverer værdiskabende digitale løsninger til vores kunder og deres forretning gennem hele brugerrejsen, hvor vi både rådgiver, designer og udvikler. 

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og med en afvekslende hverdag, hvor ikke to dage er ens. Du bliver en del af et godt fællesskab, hvor der både er plads til sociale arrangementer såvel som faglig sparring. 

Vi investerer i dine kompetencer gennem LAIT Academy, hvor vi giver 4 timer om ugen til videreuddannelse. Udover at det hjælper med at opruste dine kompetencer, giver det os mulighed for altid at møde kunden med de bedst uddannede eksperter. 

Det sociale liv bliver plejet i form af fælles morgenmad, fredagsbar, frokostordning, filmaftener og diverse andre arrangementer og oplevelser - når Corona igen tillader det. I denne tid fortsætter vi selvfølgelig med diverse arrangementer online. Senest har vi været til online chokoladesmagning, så sammenholdet plejer vi fortsat, blot virtuelt.   

Vil du vide mere om LAIT, så hop over på vores website, hvor du kan møde dine fremtidige kolleger og læse mere om os. 

Tiltrædelse

Stillingen ønskes besat snarest, men vi venter selvfølgelig på den rette kandidat. Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Stillingen er fuldtid (37 timer). 

Vores skønne kontor er placeret på Havnegade i Odense.

Sådan ansøger du

Send din motiverede ansøgning samt dit CV til job@lait.dk med emnet "UX Designer". Har du spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte HR Manager Josefine på email: josefine@lait.dk.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.