Er du vores nye Client Manager?

Client Manager

Brænder du for rådgivende salg?

Hos LAIT er vi på udkig efter en skarp og forretningsorienteret Client Manager, som skal hjælpe med at afdække vores nuværende og kommende kunders behov for digitale løsninger til at drive forretning på internettet. Du vil derfor få en rådgivende rolle, hvor sparring og dialog sammen med din tekniske forståelse er nogle af dine vigtigste værktøjer.

Du vil blive en del af et mindre salgsteam med vokseværk i en flad organisation, hvor god humor og nære relationer vægtes højt. Afdelingen løfter i flok og du vil altid vil kunne få faglig sparring. 

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Rådgivende salg, hvor du i dialog med vores kunder er med til at sikre, at den rigtige strategi for løsningen er sat 

 • Afklaring og estimering af opgaver, herunder også udarbejdelse af kontrakter

 • Opfølgning og status på projekterne

 • Kvartalsmøder med nuværende kunder i din kundeportefølje med fokus på optimering

 • Netværksaktiviteter, der gør dig i stand til at opbygge og vedligeholde et godt netværk, så du kan fastholde og tiltrække kunder til LAIT

Om dig

Du har en naturlig nysgerrighed og en lyst til at lære nyt. Det vi ideelt set leder efter er en Client Manager, der har en god teknisk forståelse, eller alternativt er villig til at sætte sig ind i området. Derfor er en det en stor fordel, hvis du har brancheerfaring fra et digitalt bureau, men også erfaring som projektleder, product owner, udvikler eller designer kan være meget relevant. Uanset hvad er det din indstilling til arbejdet og din personlighed, som i sidste ender tæller mest!

Du er opsøgende over for både vores nuværende og kommende kunder og værdsætter den gode dialog. Du er god til at sætte dig i kundens sted og er indstillet på at yde god rådgivning, som en del af salgsprocessen, så vi sikrer, at det vi udvikler bliver en succes. Du har en god forretningsforståelse, så vi sikrer projektet rent faktisk stemmer overens med kundens strategi og behov. I mange tilfælde vil du også være med til at udarbejde strategien sammen med kunden.

Vores forventninger til dig:

 • Du har 1-3 års erfaring indenfor salg eller et andet relevant område

 • Du er god til at begå dig overalt og er et empatisk menneske

 • Du er nysgerrig af natur

 • Du har teknisk forståelse

 • Du elsker at netværke

 • Du er frisk på at køre til kundemøder i hele landet

 • Du er skarp i skriftlig kommunikation

 • Du er løsningsorienteret og forstår at skabe en god dialog med kunder omkring uforudsete udfordringer på deres projekter og har en proaktiv tilgang til tingene.

LAIT er digitale eksperter, og vi brænder for det, vi laver

LAIT er et digitalt full-service bureau, som er i rivende udvikling. Vi leverer værdiskabende digitale løsninger til vores kunder og deres forretning gennem hele brugerrejsen, hvor vi både rådgiver, designer og udvikler. 

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og med en afvekslende hverdag, hvor ikke to dage er ens. 

Du bliver en del af et godt fællesskab, hvor der både er plads til sociale arrangementer såvel som faglig sparring. 

Vi investerer i dine kompetencer gennem LAIT Academy, hvor vi giver 4 timer om ugen til videreuddannelse. Udover at det hjælper med at opruste dine kompetencer, giver det os mulighed for altid at møde kunden med de bedst uddannede eksperter. 

Det sociale liv bliver plejet i form af fælles morgenmad, ugentlig fredagsbar, frokostordning, bordfodbold, filmaftener og diverse andre arrangementer og oplevelser.

Vil du vide mere om LAIT, så hop over på vores website, hvor du kan møde dine fremtidige kolleger og læse mere om os.

Tiltrædelse

Stillingen ønskes besat snarest, men vi venter selvfølgelig på den rette kandidat.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Stillingen er fuldtid (37 timer). 

Vores skønne kontor er placeret på Havnegade i Odense.

Du er meget velkommen til at kontakte CSO Anders Lund på 61 77 60 39, hvis du har spørgsmål til stillingen.