Realdania Byg

Website og webshop for Realdania Byg

Om Realdania Byg

Realdania Byg formidler en samling af gode eksempler ift. byggestil og arkitektur fra forskellige tidsperioder og egne i Danmark. Realdania Byg står for arrangementer med henblik på bygge- og restaureringsprojekter.

Projekt

Website og webshop for Realdania Byg


Kategori

Website, Webshop, Design, UX/UI, Udvikling

Se løsningen her

Design

Realdania Byg Klubben er en organisation i rivende udvikling, som ønskede website og webshop der, afspejlede deres identitet og talte direkte til slutbrugeren.

Realdania Byg Klubben ønskede endvidere vægtning på oplevelsesrig, brugervenlig, minimalistisk og nutidig website og webshop.

Responsiv løsning

Realdania Byg nye website og webshop er udarbejdet som en responsive løsning, der er udviklet til diverse devices såsom desktop, laptop, tablet og smartphones.

Den responsive løsning er med til at sikre, at indholdet på websitet automatisk tilpasses den valgte devices størrelse, og skaber den størst mulige brugeroplevelse for de besøgende.

Website & webshop

Realdania Byg Klubbens website er udviklet via en Umbraco platform og webshoppen er udviklet i uCommerce. Derudover er der udvikletet specielt system til at håndtere automatisk betaling med kreditkort.

Anders Lund

Direktør

anders@lait.dk

+45 61 77 60 39