DK Online

B2B og B2C Webshop for DK Online

Om DK Online

DK Online arbejder med salg og udlejning af dankortterminaler og POS-løsninger, og er samtidig Danmarks største uafhængige forhandler af dankortterminaler. DK Online er endvidere en succesfuld Gazelle-virksomhed 4 år i streg.

Projekt

B2B og B2C Webshop for DK Online


Kategori

Website, Webshop, Design, UX/UI, Udvikling, Integration

Se løsningen her

Design

Udgangspunktet for DK Onlines webshop var med det klare mål, at den nuværende webshop skulle løftes til et markant højere niveau vedr. salg og leje af dankortterminaler.
Ønsket var en webshop med et simpelt og effektivt brugerinterface, samt med let tilgængelig navigation af diverse produkter, som er med til at understøtte forretningens grundlæggende strategi.

Responsiv løsning

DK Onlines nye webshop er udarbejdet som en responsive løsning, og er med udgangspunktet i at 40% af de besøgende kommer fra en tablet eller mobiltelefon. Årsagen til valget af en responsiv løsning er, at sikre indholdet på sitet altid tilpasses diverse devices ift. størrelse og layout på den enkelte skærm. Herved vil indholdet på webshoppen altid virker brugervenligt og overskueligt, så den besøgende får den størst mulige brugeroplevelse.

Komplet B2C- og B2B shop i uCommerce

Løsningen er udviklet via en Umbraco platform, som tager afsæt i uCommerce og integration til DK Online's Mamut ERP.

 

 

Anders Lund

Direktør

anders@lait.dk

+45 61 77 60 39